Кадри: Нова телевизияТази седмица бе една от най-интересните в готварското

...
Кадри: Нова телевизияТази седмица бе една от най-интересните в готварското
Коментари Харесай

Журналистка спечели перфектната седмица в Черешката

Кадри: " Нова телевизия "

Тази седмица бе една от най-интересните в готварското риалити " Черешката на тортата ". Причината е, че всички участници получиха по 40 точки от своите посетители, а също така завързаха ужасно другарство и вечерите им минаха при свръх въодушевление. В ефира на " Нова телевизия " кулинарните си умения демонстрираха актьорите Владимир Зомбори и Анелия Луцинова, някогашната " Мисис България " Милена Шаркова, имитаторът на Елвис Пресли Цветелин Атанасов-Цецо Елвиса и журналистката и телевизионна водеща Диана Радева.



Именно последната готви на своите посетители довечера. Тя ги посрещна в своя дом, в който направи усещане, че има извънредно доста книги. 



Дамата реши да подходи леко нетрадиционно към менюто си, само че с мисъл и почитание към всеки от гостите си. Причината бе, че Миелена Шаркова е на пости, и трябваше за нея да бъдат приготвени вегански ястия.



" Искам тя да не бъде изолирана от другите. За това ще се опитам да направя веган версия на всичко, което сготвям. Салатата ми е разновидност на класическата българска шопска - ще има белени домати, крема сирене, краве сирене, копър и грилована тиквичка.  Крема сиренето ще е веганско с кокосово сирене. Специално направена погача, а за Милена ще е здравословен вид на дребни питки. Ще има три типа разядки  - едната от слънчогледови семки, другата от моркови, а третата е от алено цвекло. Основното ядене ще е два типа - деля ги на мъже и дами. Мъжете ще ядат пилешко месо, увито в еленски бут, а дамите - апетитен стек от карфиол върху пюре от патладжан.



Торта " Павлова " е десертът ", сподели тя.



" Харесва ми менюто, изключително с веганската част. Страхотна вечеря, оправи се по-най-добрия метод, притеснявах се дали ще ти стигне времето само ", сподели й пък началник Иван Манчев.



Разбира се, Милена се трогна, че за нея имаше особено отношение, а всички останали също похвалиха домакинята както за ястията й, по този начин и за страхотния й дом, изпълнен с книги.



Радева описа някои любопитни случки от журналистическата си кариера и те разсмяха останалите четирима на масата. 



Накрая имаше и музикален привет от млади реализатори.



Последният посетител в дома на журналистката бе началник Иван Манчев, който похвали всички за вечерите им. Той даде утешителната премия за второ място на Милена Шаркова, а плакетът за №1 отиде при Диана Радева.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР