Кадри: Нова телевизияГолям скандал стана преди минути в Игри на

...
Кадри: Нова телевизияГолям скандал стана преди минути в Игри на
Коментари Харесай

Голям скандал в Игри на волята. Ралица Паскалева обвини участник в саботаж

Кадри: " Нова телевизия "

Голям скандал стана преди минути в " Игри на волята ". " Старейшините " победиха " Гладиаторите " във втора поредна номинационна борба и ги пратиха на съвет да гласоподават кого да пратят против Цвети на борба за оцеляване.

Водещата Ралица Паскалева обаче заподозря бойкот. Според нея, Виолета не се е раздавала задоволително на арената, а задачата й е била да спомогне за загуба на племето си. Идеята е била тя или капитана Рълев да бъдат пратени на елиминационна борба против Цвети, която към този момент има 100 гроша и в случай че някой я победи, ще й ги вземе, а ще прибави и лична премия. Самат Виолета се оплакваше от болки в ребрата и бе мудна по трасето, а най-после редеше с Калоян пъзела седнала.

Мартин от " Старейшините " бе запитан дали мисли, че е станало точно това, а Елвиса разкри, че е видял тъкмо такова нещо довечера в играта.

Виолета обаче изрично отхвърли. Тя сподели, че е имала доста мощни болки в ребрата. " Виолета в случай че желае да саботира, ще си го каже ", разяснява бизнесдамата от Щатите.

" Виолета за какво приказваш в трето лице за себе си? ", попита Ралица Паскалева.

" Защото приказваш пред мен за мен, а търсиш на друго племе мнението ", отвърна Виолета.



Факт е, че нощес и през днешния ден Рълев самичък говореше пред други членове на племето, че би желал да го пратят против Цвети в случай че изгубят днешната борба, с цел да може да вземе грошове.



" И двете ми колена са повредени. Мога да остана и без колена на тази сцена, само че играя. Ребрата също доста ме болят. Всички ме знаят по какъв начин играя от четири дни. И лекарите също го знаят ", отбрани се Виолета.

" Да, знаят го лекарите. Аз приказвах с тях. Те ме увериха в следното. Ребрата ти са натъртени от през вчерашния ден, не от четири дни, това е от борбата с щерка ти. Няма нищо притеснително съгласно тях, изтъквам лекарите. Коленете ти също не са в притеснително положение. Да, имат охлузвания, само че кой в " Игри на волята " няма охлузвания. Според тях положението на колената ти през днешния ден е по-добро от това през вчерашния ден. Освен това не знам по кое време травма е пречела на решение на пъзел ", сподели й Ралица.



Малко по-късно пък водещата разкри, че членове на племената са си предавали информация между тях на арената - нещо, което е изцяло неразрешено от формата. Тя даже пусна фрагменти, в които се вижда по какъв начин майката и дъщерята - Виолета и Денислава, си разменят информация по отношение на това кого ще предлагат.



Поради тази причина Виолета бе изпратена служебно на елиминационна борба, агласуването довечера - анулирано.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР