Кадри: Нова телевизияДоста буреносна беше обстановката в излъчения тази вечер

...
Кадри: Нова телевизияДоста буреносна беше обстановката в излъчения тази вечер
Коментари Харесай

Скандали при Старейшините в Игри на волята, пратиха олимпиец на елиминации

Кадри: " Нова телевизия "

Доста буреносна беше ситуацията в излъчения довечера епизод на " Игри на волята ". След като Мастагарков победи в капитанската борба и избра да отиде при " Гладиаторите ", той за първи път се изправи против досегашното си племе на " Старейшините " в борба.



Преди началото й той съумя да разбуни духовете при досегашните си съплеменници, разказвайки за диалога му с Мартин, в който той му е споделил, че са се обединили да пратят Краси Дунев на елиминационна борба. Това обиди доста олимпийския вицешампион.



В самата борба " Гладиаторите " изоставаха доста от своите противници, само че в последна сметка съумяха да сътворят поврат в последния миг и да победят.



Така на номинационен съвет отидоха " сините ". Преди да се срещнат с Ралица Паскалева, Краси Дунев и Мартин Елвиса се изпокараха в резиденцията. Гимнастикът бе доста афектиран заради обстоятелството, че са се уговаряли да го предлагат зад тила му, а тъкмо тази седмица той е играл доста мощно на арената. Милионерът Мартин му напомни, че преди време той самият е бил пратен с гласа на Дунев на елиминационна борба. Освен това Елвиса му напомни, че Краси е дочакал щерка си Никол в играта и по-късно самичък е споделил, че желае да излиза непрекъснато на борби.



На самите номинации Дунев получи четири гласа - от Мартин, Денислава, Оряшкова и Виктория, двама души гласоподаваха за Момчил, а по един отиде за Михаил и Оряшкова.



Така Дунев в петък излиза на елиминационна борба, а негов противник ще бъде един излъчен от племето, което загуби утрешната номинационна борба.



" Такъв противен нахален двуличник и лъжец, измамник и изменник в никакъв случай не съм виждал ", сподели пък Мартин за Мастагарков поради това, че скапе атмосферата при " Старейшините " с разкритието преди борбата.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР