Кадри на ГЕРБ не са търсени за срещи от посочения

...
Кадри на ГЕРБ не са търсени за срещи от посочения
Коментари Харесай

Борисов посочи Иванов като баща на Конституцията

Кадри на ГЕРБ не са търсени за срещи от посочения от президента за длъжностен министър председател Димитър Главчев, увери водачът на ГЕРБ Бойко Борисов и отхвърли той да взе участие в избора на министри.

До този миг не знам да е поискана среща с фрагменти на ГЕРБ , с цел да ви отговоря, сподели той.

Според него рецензиите към министъра на вътрешните работи Калин Стоянов от страна на ПП-ДБ са неоснователни.

Нека да имат всички памет. На мероприятието на сътрудниците от Политическа партия чухме какви ли не неприятни неща за нас, само че в това време след изборите отново щели сме да си приказваме. Аз ги поучавам да отидат, има една доста хубава режисура: „ Език мой, зложелател мой “, да я изгледат за тези два месеца, да намерят време, тъй като в случай че продължат по същия метод, просто няма да си приказваме, а в това време да кажа на тези платени представители, които приказват от името на ГЕРБ и Движение за права и свободи: и 150 депутати да имаме ГЕРБ и Движение за права и свободи, държавно управление няма да има след изборите сред единствено тези две партии , съобщи водачът на ГЕРБ.

Той уточни като авторна измененията в Конституцията Христо Иванов, само че не виждал проблеми.

Припомняме, че тази неделя Христо Иванов не съумя да се сети кой е предложил измененията в Конституцията в изявление за БНР.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР