Кадри: Канал 1Сексапилна разследваща полицайка седна на горещия стол на

...
Кадри: Канал 1Сексапилна разследваща полицайка седна на горещия стол на
Коментари Харесай

Красива разследваща полицайка изпоти зрителите на Стани богат

Кадри: Канал 1

Сексапилна проверяваща полицайка седна на горещия стол на " Стани богат " по Канал 1. Тя е едно от доказателствата, че красивите дами могат да бъдат и интелигентни. 

" Учила съм право, а сега съм проверяващ служител на реда. Нямам доста залетени случаи, тъй като не съм натрупала доста огромен стаж ", призна тя.
 



" В момента съм по майчинство. Имам момиченце, към този момент на годинка ", добави хубавицата.
 



" Интересувам се от футбол, само че не ме влече българският. Падам си по британския. Любимият ми тим е „ Ливърпул ” ", добави Мариела.
 



В студиото дружно с нея бе обичаният й, който е програмист. Михаил Билалов се пошегува с него, че надали може да си разреши да мръдне на някъде, тъй като незабавно ще бъде заловен. 





Мариела завърши играта си на 9 въпрос, като си отиде със сума от 2000 лв.. Исторически въпрос препъна брюнетката. " Много рано си изхабих жокерите за неща, за които се досещах ", призна грешката си хубавицата.



ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР