кадри и видео: БТВЕдно от най-емоционалните си интервюта починалата без

...
кадри и видео: БТВЕдно от най-емоционалните си интервюта починалата без
Коментари Харесай

Лорина Камбурова в едно от най-искрените си интервюта: Родителите ми си отидоха млади, надявам се да не си приличаме с техния край

кадри и видео: БТВ

Едно от най-емоционалните си изявленията умрялата без време актриса Лорина Камбурова дава през 2017 година за предаването " Търси се ". Там тя приказва за загубата и на двамата си родители и за това по какъв начин е съумяла да се запази през годините:



" Все повече съзнавам, че наподобявам и на майка си и на татко си. И двамата живяха и горяха със сърцата си. Единственото, за което се надявам да не си приличаме е краят им. Защото тази пристрастеност и обич към живота ги погуби.



Смея да настоявам, че младото потомство сме доста по-зрели от дребни, доста по-силни, по-осъзнати. Единственото което мога да направя е да има смисъл тяхната жертва.



София е един неприятелски град за човек от провинцията.  Особено първоначално, до момента в който намериш хора, на които да набожен.



Аз живях в блок 29 в Студентски град с едно момиче, с което се срещнах на пътя Варна – София. С нея живях 4 години ".

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР