Кадри ФБ/Христо СтоичковПо повод рождения си ден Христо Стоичков организира

...
Кадри ФБ/Христо СтоичковПо повод рождения си ден Христо Стоичков организира
Коментари Харесай

Христо Стоичков черпи за рождения си ден

Кадри ФБ/Христо Стоичков

По мотив рождения си ден Христо Стоичков провежда няколко срещи със свои почитатели и фенове. Той показа с тях в обществената мрежа цялата си стратегия за този празничен за него и феновете му ден и ги предложения на почерпка и подписи.

На 8 февруари навършвам 58. Знаете 58 ми подухва огромни мемоари, 5 лиги в Испания с номер 8. Също ви чакам на Бандеришка поляна в 14,30 часа да изкараме ужасно. Знаете, че Банско ми е на сърцето.



Освен това на този ден ще има свободен достъп до залата на славата „ Христо Стоичков “, където всеки може да прегледа събраните там експонати.

Вход свободен на 8 февруари: Рожденикът черпи!
По мотив рождения ден на най-хубавия български футболист Христо Стоичков Зала на славата „ Христо Стоичков “ афишира вход свободен на 8 февруари. Заповядайте, с цел да се насладите на най-ценните титли в кариерата на Камата. Нашият екип е подготвен да ви опише историята на всеки един експонат. Обещаваме, че ще предизвикаме позитивни страсти у вас най-малко 58 пъти!
Очаквайте още изненади от Зала на славата „ Христо Стоичков “ през месец февруари!



Христо Стоичков – Камата, е роден на 8 февруари 1966 година в град Пловдив.Кариерата му във футбола започва в школата на клуб “Марица ”, а дебютът му в мъжкия футбол е с тима на цех „ Юрий Гагарин ”, като по-късно минава в УСМ. В клуб “Хеброс ” (Харманли), за две години изиграва 32 мача и вкарва 14 гола, което прави положително усещане и му донася трансфер в един от най-големите български тимове, ЦСКА, през 1985 година.



Оттам потегля и огромния напредък на Камата. Следват години на игра в чужбина, голям брой награди и самопризнания, които всички ние знаем. Необходимо му бе да направи цяла зала с цел да може да ги побере на едно място.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР