Кадри: БТВЗдрава битка определи последния финалист във Фермата, а шампионът

...
Кадри: БТВЗдрава битка определи последния финалист във Фермата, а шампионът
Коментари Харесай

Кенан и Коко определиха в здрава битка последния финалист във Фермата

Кадри: БТВ

Здрава борба дефинира последния финалист във " Фермата ", а първенецът на сезон 9 ще стане явен в утрешната петъчна вечер.

Един против различен в елиминационен дуел се изправиха Кенан Асил и Костадин Велков. По правилник те трябваше да минат през няколко игри, носещи друг брой точки. Общо се разиграваха 15 точки и този, който пръв събере 8, печелеше борбата.



На старта по-добър в коването на мост се оказа 33-годишният фермер от Дулово Кенан, който дръпна с 2:0.



След това пристигна игра, в която двамата минаваха трудности с чували, вързани за кръста им, като трябваше да източват и придвижват с тръба и уста течност от бъчва до стомна. Наградата за продължаващото тъкмо 7 минути състезание бе три точки. Кантарът на Кенан сподели 2,595 литра, а този на футболиста Костадин - 3,385, и по този начин той обърна резултата до 3:2.



Последва игра за една точка, на която противниците трябваше да демонстрират познания на алманаха. Синът на някогашния футболист и треньор Антон Велков се  показа доста по-добре и по този начин дръпна с 4:2.



Игра №4 бе кръстена " Тунел, кошове и вързопчета ", а премията тук не бе по никакъв начин дребна - четири точки. При триумф тук Коко печелеше, защото щеше да събере осем точки. Кенан потегли доста мощно и направи положително трасе, след което на сцената излезе Велков. Той се оправи по-добре и по този начин с 8:2 се класира за финала.

Двамата построиха доста близко другарство във " Фермата " и поради това Костадин се разплака, когато Кенан си потегли.



Така на следващия ден на финала ще се изправят последните петима представители на племето " Елбетица " - Андрей Стефанов, Георги Георгиев, Емилия Георгиева, Линда Бонева и Мартина Сергиева, и последният от " Канатица " Костадин Велков.



Наградата за първото място е 100 000 лв..
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР