кадри: БтвВалерия покани за втори път Ергена, за да уточнят

...
кадри: БтвВалерия покани за втори път Ергена, за да уточнят
Коментари Харесай

Ергенът: Не знам как да реагирам спрямо Валерия

кадри: Бтв

Валерия предложения за повторно Ергена, с цел да уточнят казуса, който засегна всички през последния ден. За останалите участнички, Валерия се е уплашила, че ще бъде изгонена и е поискала да се оправдае. 

Ето по какъв начин мина диалогът сред двамата: 



Валерия: " Направо изстрелвам! Не знам Криси какво ти е разказала. Доколкото разбрах, не е това, което се случи. Но те ме подхванаха с много странни въпроси, когато се прибрах нощес. Не знам дали е тъй като съм изглеждала прекомерно разчувствана от срещата. Те ми зададоха въпроса: " Имаше ли навлизане? Защото аз съм споделила, че е била много интимна среща и избирам да я запазя за себе си. И ми задават този въпрос, дали е имало навлизане и аз отговорих с подигравка: " Да, имаше! ".  И от там потегля целият този спор. Искам д ати кажа, че в действителност беше подигравка и не бих се подиграла с теб по какъвто и да е метод!



Ергенът: Наистина не знам по какъв начин да постъпя! Нито за себе си, нито по отношение на Валерия! Объркан съм. Това момиче е претърпяло доста, само че в действителност няма този житейски опит, който си мисли, че има! 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР