Кадри бТВПървата цивилна дама от България, която е била служител

...
Кадри бТВПървата цивилна дама от България, която е била служител
Коментари Харесай

Първата българка в НАТО изкуши Ники Кънчев с тази оферта

Кадри бТВ

Първата цивилна дама от България, която е била чиновник на НАТО, седна в стола на благосъстоянието довечера.

Преди това Ники Кънчев разкри за нея, че сега дружно със брачна половинка си, който е роден в Германия, развиват собствен бизнес с катамаран в Гърция.

Освен това Силвия Матерн чете книги за самоусъвършенстване и не може без музиката на 90-те.



Дойдох в „ Стани богат “, с цел да се предизвикам, защото желая да видя до каква степен ще ми стигнат силите и знанията. За мен забавното ще пристигна, когато свършат жокерите и остана единствено със знанията си, тъй като знам, че нищо не знам, и колкото повече изучавам, разбирам, че нищо не знам, посочи Силвия.

Впоследствие тя бе горещо приветствана от публиката, откакто разгласи, че ще употребява извоюваната сума за обществена идея – да построи дом за деца сираци, навършили 18 години, в родния си град Пордим.

Те обаче би трябвало да имат и обикновена подготовка да работят в огромния град и да знаят език, и по тази причина ще поема и образованието на тези деца. Да научат малко език, британски или различен непознат, и да бъдат подготвени на компютърна просветеност, добави госпожа Матерн.



Последната не се затрудни с отговорите на първите пет въпроса и откакто стигна до първата сигурна сума от 500 лв., Ники Кънчев опита да разведри ситуацията, като я попита готви ли и с какво би нагостила феновете на телевизионната игра на бТВ, в случай че дойдат на вечеря на катамарана й.

Без да се замисли, Силвия сподели, че ще подготви вкусни скариди по гръцки с чесън, зехтин и спагети, както и с морски блага, което явно се хареса на Кънчев.

Едва ме навихте, пристигам, подмятна той и дамата общително го предложения да заповяда.

Въпросът за 1000 лв. бе: „ Как се назовава тъжгественото връчване на дипломи във висшите образователни заведения “? - Акция, Промоция Разпродажба, Търг.

В първия миг Силвия, която има няколко висши образования и бакалавърски и магистърски степени, съобщи, че би трябвало да зане този отговор, само че се оказа, че не е по този начин.

Брюнетката много си намерения и поразсъждава, само че позна, че става дума за промоция и си спести жокерите за на следващия ден, когато ще може да усили доста облагата си.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР