кадри bTVКаквито и надежди да е имало, че третият сезон

...
кадри bTVКаквито и надежди да е имало, че третият сезон
Коментари Харесай

„Ергенът 3“ направо пращи от романтика, уговарят се тройки от първия епизод

кадри bTV

Каквито и очаквания да е имало, че третият сезон на „ Ергенът “ ще бъде на по-високо равнище от предходния, се изпариха още при представянето на първата порция кандидатки за сърцето на красивия и богат Алек Младенов. Поне във връзка с главната тематика на риалитито – по какъв начин дамите си показват идеалната обич и по какъв начин се борят да я реализиран, нещата наподобяват все по този начин трагикомично.



Още преди да стартира представянето всъщност, продукцията сподели микс от кавги, които ще забележим в „ Ергенът “. От него се видя, че още веднъж ще има завист, безочливост, грозни обиди, викове, сълзи, закани, а може би и пердах. Изобщо, „ сеирът “, пристрастеността по който стои зад големия интерес към шоуто, е обезпечен.



Този път създателите на „ Ергенът “ са се постарали на екран да не виждаме искрено смущаващи корекции, като в предния сезон. Макар някои от девойките да са съществено „ модифицирани “, те наподобяват много по-нормално от „ чудесата “, които сме виждали досега.

Колкото до държанието на участничките – то не се отличава по нищо от предходните два сезона, въпреки че явно някои от тях се стремят да наподобяват умни, дълбоки и духовно издигнати персони. Дали това ще им помогне или ще покажат ли друго същинско лице, занапред ще забележим.
Романтиката и търсенето на „ мъжа за цялостен живот “ отиде в кошчето
накъде още преди втория час, когато Теа – подвизаваща се като някаква неразбираема сякаш арт личност, дирекнто предложи на Алек да създадат тройка с Шермин. Тя пък с израелска жила и явно изповядва убеждението, че хубостта не е единствено в корекциите, а в размера им.



Екипът на шоуто ужасно се изложи със „ сценката “ с Васка – участничка, която първо се появи сякаш като гримьорка от продукцията. Цялата „ изненада “ с това, че и тя ще се бори за сърцето му, беше ясна на всеки образован фен, само че видиш ли, Алек не се беше усетил. Подобни нагласени моменти мощно подкопават доверието в шоуто като цяло.



Иначе самата Веска беше оповестена от феновете за най-хубавата. Симпатии събра и пожарникарката Габи, само че може би най-много поради специалността си.



Най-абсурдно пък беше влизането на състезателката по битка Барбара. Нейното държание най-добре да се остави без коментар.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР