Кадри БТВИсториите на студентката Валерия край нямат. Опитите й да

...
Кадри БТВИсториите на студентката Валерия край нямат. Опитите й да
Коментари Харесай

Валерия от „Ергенът“ отново се изкара жертва пред Алек

Кадри БТВ

Историите на студентката Валерия край нямат. Опитите й да прелъсти най-желания мъж в страната сега нямат граници. Във вечерта на коктейлите тя показа на Алек нещо доста съкровено за себе си, от което той беше мощно сюрпризиран или най-малко това сподели.

Последният ми другар беше пийнал, той се нервира, избягах от него, отидох в банята, той влезе и се стартира цялото нещо. Нямам спомен оттогава, тъй като бях със разтърсване на мозъка., показа Валерия пред него.

Не е побой, тъй като, в случай че беше решил да ме бие, можеше и да не изляза от банята, продължи тя, като разкри какво е претърпяла.
`); break case width
Някак го възприема за нещо обикновено в една връзка, само че Алек я накара да огледа на случката с други очи.
Такива неща в никакъв случай не би трябвало да ги пускаш да отминават, обърна внимание на Валерия, че е позволила неточност, като е отдръпнала жалбата си.



Оказва се, че Валерия е била грубо пребита от приятеля си, и то в Деня на влюбените. След този случай най-младата участничка попада в болница. Въпреки обаче сериозния случай и пуснатата тъжба в полицията, тя я отдръпва.

Няма опрощение за експанзията на никой мъж, реагира остро на описа й Алек. Според него това, че тя е дала прошка, е неприятен образец. А това, че е бил под въздействие на алкохола, не го оправдава.

Валерия обаче изясни, че не усеща виновност, че е оставила насилието безнаказано, тъй като тогава по този начин е решила.
Зрителите обаче някак не имат вяра на това, което тя споделя с Алек.


Да, по този начин си е и единствено лъже и все тя е жертвата все тя нищо не правила и не казвала апелирам ти се. Той сякаш е мъдро момче, само че не може да види и разбере че тя от самото начало го лъже и в никакъв случай не споделя истината!!!!

Аз имах възприятието,че това с побоя както и загубата на майка и е било употребявано към този момент и тя някак обиграно и заучено го описа. Не споделям, че лъже или че не е претърпяла нещо брутално, просто някак си търсеше опция да го разкаже…да го заяви… да го употребява

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР