Кадри: БТВЕдна от най-одумваните участнички в Ергенът - 30-годишната Виктория

...
Кадри: БТВЕдна от най-одумваните участнички в Ергенът - 30-годишната Виктория
Коментари Харесай

Виктория разказа тежката си семейна драма в Ергенът

Кадри: БТВ

Една от най-одумваните участнички в " Ергенът " - 30-годишната Виктория Асенова, разкри за тежка фамилна драма. Футболната мениджърка направи това на сантиментална разходка с Алек Младенов, който организира първата в историята двойна среща - с нея и графичната дизайнерка Мария.



След като останаха уединено, Виктория показа, че не е виждала татко си от 4-годишна възраст.

" По принцип единствено мама е могла да ме търпи с всичките ми цветности на настроението. Не си приличаме по темперамент, само че съм взела от нея отговорността - това да си държиш на думата. Инатът е на татко ми, макар че аз от 4-годишна не съм го виждала. Той не се интересува ", показа пред ергена Асенова.



След това в независим синхрон пред камерата разкри: " Прецених, че е време на такова място да му кажа всичко, което желая, и той да ме опознае по-дълбоко. Защото действително първичното всеки може да го види, само че аз в действителност желая той да види какъв човек съм. Разказвам на Алек за най-голямата си болежка в живота, тъй като не желая на мен да ми се случва такава болежка в живота. Определено желая щастливо семейство - пълноценно и цялостно ".

После Виктория описа още за драмата си пред Алек: " Дълго време не можех да му простя за неговия избор. Сега съм го приела и съм му дала прошка и съм споделила, че всеки човек има право на личен избор, има право да реагира по какъвто и да е метод, да направи своите избори в живота си. Но пък това да не поемаш отговорност за мен не е мъжка постъпка и е уязвимост ".

" Това са доста комплицирани човешки обстановки. Много комплицирани ", установи ергена.

" Да, само че пък най-яркия образец в живота ми като мъжка поддръжка е дядо ми. Той ме научи на пристрастеността ми към футбола, към спорта. Може би всичко, което в този момент желая да реализира в живота, ще го посветя на този човек. Да, той ми е образецът, той ми е идеалът за мъж и отношението на мъж към жена ", показа още тя.



Младенов закара двете дами с офроуд автомобил по неравни пътища към една от високите елементи на Родос.



При разходката с Мария двамата се целуваха буйно, а в един миг графичната дизайнерка го захапа за устната и сподели, че доста обича да хапе.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР