Кадри: БТВЕдна от най-колоритните участнички в Ергенът - Благовеста Бонбонова,

...
Кадри: БТВЕдна от най-колоритните участнички в Ергенът - Благовеста Бонбонова,
Коментари Харесай

Благовеста от Ергенът: Аз си бях лудо влюбена във Виктор, но го уплаших

Кадри: БТВ

Една от най-колоритните участнички в " Ергенът " - Благовеста Бонбонова, разяснява присъединяване си в риалитито, което продължава в ефира на БТВ. В епизода, излъчен предишния четвъртък, тя не получи роза от Виктор Стоянов и напусна къщата в турския курорт.

" Повече няма да рева, аз си изплаках живота там. Аз съм прочувствена бомба. Не че рева доста, само че всичко си го изживявам. Там не знам какво стана. На церемониите с розата заставах на този подиум и с мен ставаше нещо. Всеки път от ден първи си мислех, че си потеглям. Заставам и си споделям - " през днешния ден аз си потеглям ", започвам да трептя, пулсът ми става 300, държа някое от девойките, виждам небето и се апелирам. Не че толкоз съм желала да остана поради Виктор ", сподели тя в предаването " Преди обед ".

Запитана по кое време се е влюбила в Стоянов, тя отговори: " След първата ни среща доста добре ни се получиха нещата и усетих една тръпка доста странна. След това на коктейла, когато той ме извика, и към този момент нещата станаха. Аз съм си жена, само че детското в мен остава. Като се влюбиш същински ставаш като петгодишно дете. Като не си, обикновено премисляш нещата. Но аз си бях бясно влюбена във Виктор, сложих си розовите очила, без да се възнамерявам за следствията и си действах като хлапачка.



Отношението му доста мощно ме впечатли. Че е заплашителен благородник, доста внимателен. Умее да те предразположи за диалог. Особено на срещата ни беше доста хубаво. Много хубаво беше самото преживяване. Това с парапланера доста спомогна самата страст. Целият ден беше в действителност магически. Имаше тръпка и химия, някаква пристрастеност сред нас се случи ".

" Според мен го изплаших малко с моите страсти. Кой мъж обича да му реват. Аз персонално като се виждам, не се претърпявам на моменти. Съвсем съществено. Това е извънредно необичайно. Може пък и другите дами повече да са го впечатлили. Като виждам в профил връзките им с Александра, много се получават. Очевидно е, че сред тях има химия и тръпка и страсти ", сподели още Благовеста.

Бонбонова разкри, че сега е свободна и няма мъж до себе си, а на пожеланието на водещия Сашо Кадиев това скоро да се случи, тя отвърна: " Дай Боже ".
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР