Кадри: БТВДвама мъже на 23 и 24 години пребиха лекаря

...
Кадри: БТВДвама мъже на 23 и 24 години пребиха лекаря
Коментари Харесай

Пребитият лекар в ямболско село с разтърсваща изповед: Биха ме в гръб със желязо по главата, бой, докато припадна!

Кадри: БТВ

Двама мъже на 23 и 24 години пребиха лекаря Владимир Гинев в ямболското село Бояново и го ограбиха, като му взеха златни украшения и 7000 лв.. Единият от биячите е добре прочут в селото, макар че живее в Елхово, и е бил персонален пациент на лекаря.

``
реклама

В резултат на зверския побой доктор Гинев краткотрайно няма да може да практикува.

Ето какво сподели доктор Гинев в „ Тази заран ” по БТВ:

„ Към 20 часа се прибирах вкъщи, влязох в двора и очевидно той се беше скрил настрана от малката врата до храстите. Почна да ме бие в тил. Бой по главата с желязо, пердах, до момента в който припаднах. Когато пристигнах на себе си, потърсих околните си и се обадих по телефона. Взеха ми чантата, гривна, пари, които бях приготвил за нова кола. След седмици започнах епилептични припадъци. Черепът ми е здрав, само че съм развил мозъчен инфаркт, в резултат на черепно-мозъчна контузия. На този стадий няма да работя, в случай че няма усъвършенстване, няма да мога към този момент въобще да упражнявам. ”



В селото са обезпокоени, че остават без доктор, а биячите са застрашени със затвор до 10 години.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: <
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР