Кадри: БТВ36-годишната Магдалена Томова безспорно се очертава като една от

...
Кадри: БТВ36-годишната Магдалена Томова безспорно се очертава като една от
Коментари Харесай

Маги разтърси Ергена с тежката си драма, сравни я с кошмара на Дебора

Кадри: БТВ

36-годишната Магдалена Томова несъмнено се обрисува като една от фаворитките за сърцето на Александър Младенов в " Ергенът 3 ". " Мис Варна 2006 " сега работи като шеф на заведение в София.



Идването й в столицата обаче се оказа, че не е по добра причина. Тази вечер тя разкри пред Алек тежката драма, през която е предходна на млади години. Нейните сестра, племенница и родители си живеят в морската столица, а тя преди 16 години се е преместила при вуйна си в София.



" Историята ми в действителност е много тежка и неприятна за мен и за фамилията ми. Идването ми в София не е обвързвано с приятна история. Тази история значително ме е построила като човек. И ме е съхранило по някакъв метод, много ме е трансформирало. Свързана е с първата ми обич. Грешният избор на младостта. Бях на 18, първата ми обич я срещнах тогава и се влюбих доста съществено. Забравяш за всичко към теб. Той ми беше вселената. Бяхме две години дружно. Докато в един миг в действителност не осъзнах, че това не е индивидът за мен. Той извънредно доста се промени. Дойде моментът, в който да си кажа, че би трябвало да се разделим и да сложа край ", стартира описа си тя. 



" Тогава в действителност пристигна кошмарът за мен и фамилията ми. Защото той стартира да... бяхме подложени на душевен и на физически тормоз от негова страна. И тъй като той знае какъв брой е мощна връзката ми с родителите ми първото нещо, което засегна, бяха те. С концепцията психопатска по някакъв метод да се опита да ме върне. Изключително сложен миг беше. Случките, които се случиха на фамилията ми, са извънредно тежки и грозни. Тогава търсихме помощ от всякъде - полиция, всевъзможни институции. И най-лошото е, че всеки ти обръща тил, никой не ти обръща внимание, никой не ти споделя по какъв метод можеш да си окажеш помощ. Със фамилията ми взехме решение, че най-хубавият вид е аз да отпътува за София при вуйна ми и да се скрия. Защото имаше закани и към мен ", продължи историята си тя.



Маги даже откри връзка на историята си с тази на Дебора от Стара Загора, за която преди няколко месеца стана ясно, че има 400 шева след принуждение от приятеля й.

" Това е отнемане, но това крайното и отрицателното отнемане. Това не е обич за мен особено. Като се реалокирах съумях да се откъсна, успяхме да намерим хора, които да ни оказват помощ. Нещо, което е ужасно в действителност, и то продължава да се случва.... Може би си осведомен с един случай, от напълно скоро на едно момиче от Стара Загора. Пострада доста съществено още веднъж от нейна обич. Случаят на Дебора. Когато разбрах какво й се случвало на това момиче, аз се върнах 16 години обратно. Изпитах същия оня боязън. Знаеш ли за какво - тъй като за всички тези 16 години аз живеех с мисълта, че нещо се трансформира, законите се трансформират, някой там - институция, полиция, който и да е, който може да помогне на всичките тези дами. Ами няма. Нищо не се е трансформирало. Никой не ти обръща внимание. Най-тежкото е, че доста девойки са в такава обстановка и не могат да излязат от нея, тъй като се опасяват и знаят, че няма кой да им помогне. Това е най-страшното в действителност. Всеки ти обръща тил. И в случай че няма такова устойчиво семейство, каквото съм имала аз, е в действителност доста мъчно да излезеш от една такава връзка ", сподели още тя.



" Обвинявала съм се доста, че поради моя неточност съм предизвикала това на родителите и фамилията ми. Грешка е на моята младост, объркала съм любовта с обсебването. Но моето семейство в никакъв случай не ме е сочело с пръст и да споделя, че поради мен е станало нещо. Пазили са ме, грижили са се да не се усещам отговорна. Най-ценното е, че сме съумели да се съхраним като семейство, дружно сме ", приключи историята Магдалена.

" Това, което тя е претърпяла, е супер неправилно и доста скърбя, че подобен човек като нея е минал през такова нещо, и фамилията й като цяло ", сподели пък на собствен ред Алек.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР