Кадри БТВ: Пепе направи на пух и прах Петър във

...
Кадри БТВ: Пепе направи на пух и прах Петър във
Коментари Харесай

Пепе направи на пух и прах Петър във Фермата

Кадри БТВ: Пепе направи на пух и прахуляк Петър във Фермата

Натрупаното напрежение в стопанството на Фермата се отприщи с цялостна мощ. Съотборниците на Петър не устояха към този момент неговото държание и избухна скандал сред него и Георги.

Двамата с Андрей дълго сдържаха подигравателното отношение на Пепе към тях и недобрата оценка за работата им на фермерския пазар и това, че се ската на дуела и изпрати Присияна на по-труден пост беше последната капка, с която чашата преля.


Според мен Петър си е объркал специалността, би трябвало да стане политик и да отиде в Народното събрание, сподели Жоро.
Говори популистки непрекъснато, всяка една сричка е премислена преди този момент. Всяко едно придвижване, всяко едно гушкане, каквото и да приказва.

Майко, ще се гръмна, промърмори в отговор Петър.



Да не споделя, че ще се простреля, аз не съм на 20 години.

Бяхме много близки първоначално, само че сега, в който се реалокира при девойките, аз от този момент си трансформирах тотално мирогледа за нещата.

Това е твоя тактика отново, намеси се и Андрей и го цитира: „ Момичета, аз съм тук да ви затварям вратата, с цел да ви е топло. “

Преди стартирането на пазара Петър направи оценка на това, което са изработили сътрудниците му и остана единствено да се любува на неуспеха, който ги последва.



С бозата сме минус точка, това беше най-елементарната работа тука.
Хранилката при мен не би предходна, в случай че аз я одобрявам.
Аз им споделих какво да вършат, те не го направиха. Аз съм станал в 6, спал съм два часа и трептя целия, оправда се с умората още веднъж с цел да не помогне да се оправи въпросната хранилка.

Когато непосредствено го попитаха за какво не е оказал помощ още веднъж се оправда, че бил ангажиран.

За всички е ясно по какъв начин тъкмо си гради тактиките Петър, и че лекичко и зад тила на съотборниците си пробва да им подлива вода, като показва грешките им, които съгласно него той не би позволил.

Така остави усещане у всички, че бъркат щом не го слушат.
Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР