кадри bTV: Милица Гладнишка се скара на оператор: Какво ме

...
кадри bTV: Милица Гладнишка се скара на оператор: Какво ме
Коментари Харесай

Милица Гладнишка се скара на оператор: Какво ме гледаш

кадри bTV: Милица Гладнишка се скара на оператор: Какво ме гледаш

Кога най-накрая тима на Милица Гладнишка ще завоюва победа в хитовото предаване по bTV „ Кой да знае? “, това се питат от ден на ден феновете. Енергичната актриса и певица стана тотална фаворитка на публиката за няма и две седмици, откогато шоуто започва.



И по какъв начин да е другояче, откакто Милица трансформира всичко в комичен скеч, употребявайки пеене, звукови резултати с уста, а от време на време даже и екипа зад кадър. В предаването в четвъртък вечер тя си направи задявка с един от операторите, който съгласно нея се опитвал да надникне в другояче великодушното ѝ деколте.
Външна реклама`); break case width
„ Какво ме гледаш? Нагоре погледа, нагоре “, скара се тя в обектива. Естествено, всичко това беше напълно в интерес на шоуто, на което Гладнишка е явен занаятчия.



Уви, до този миг съперникът ѝ Христо Пъдев печели съвсем без изключение, като до момента май е изпуснал единствено една-две победи. Разбира се, в това предаване облагата не е най-важното, само че пък публика се чуди по какъв начин ли ще изригне Милица, в случай че съкруши конкуренцията.



Ситуацията към този момент стартира да провокира леко напрежение от линията „ дами против мъже “, само че по-често догатките за загубите Гладнишка са други. Предположенията са много забавни:

„ Милица има познания, а за какво залага на неверния отговор? Сценарий? “

„ Милица продължава да няма шанс с госта “.



Разбира се, предаването, което дава късмет на bTV да си върне от Нова телевизия първата позиция на най-гледана българска телевизия, има и своите критици. Някои просто не схващат формата му, който е нов за България, само че извънредно известен във Англия, откъдето идва лиценза на „ Кой да знае? “.

 
Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР