Кадри БТВ: Евгени развъртя на малкия си пръст две момичета

...
Кадри БТВ: Евгени развъртя на малкия си пръст две момичета
Коментари Харесай

Евгени развъртя на малкия си пръст две момичета и ги остави на сухо

Кадри БТВ: Евгени развъртя на дребния си пръст две девойки и ги остави на изсъхнало

Нещата в най-романтичното риалити „ Ергенът “ започнаха много да загрубяват. Две от дамите се изявяват като очевидни противници за сърцето на Евгени и съвсем не сортират средства, които да им оказват помощ да стигнат до такава степен.

Елена и Валерия наподобяват влюбени в него и го ревнуват, което е причина да позабравят малко положителния звук. Евгени опита да потуши напрежението, което се трансферира и на останалите, като поговори с Елена, само че не получи нужното схващане.

Правилно ли разбирам, Елена ме харесва, ревнува ме, прекъсва срещите с другите и това го назоваваме спонтанност. Валерия ме харесва, евентуално ревнува, прекъсва срещите с другите и това е аморално.



Това са неща сред мен и Валерия и не мисля, че желая да разисквам тъкмо в този момент, отряза го тя.

Но очевидно осъзнала грешката си и че е попрекалила изиска опрощение от Валерия с думите:

Не желая да воювам с теб, Валерия.

Наложи се по-твърда интервенция от страна на Евгени, като той не им спести нищо и им сподели за какво са там.

Тук съм с ясното схващане какво върша. Целта също е ясна. Уверявам ви, че последното, което желая е да ви карам да се чувствате несигурни. Уверявам ви, и че съм изцяло уверен и заставам зад дейностите си с цялото си създание. За мен е от голямо значение дейностите ми да бъдат разбирани. Но в последна сметка, даже това да не се случи, аз няма да променя на инстинктите си.



Тази вечер се убедих за следващ път, че женската природа е колкото и необятна, толкоз и безредна. Научих, че едно и също държание може да е по едно и също време морално и аморално, според от това, дали е наше или нечие непознато.

Освен с думите с които се опита да изясни на дамите за какво тъкмо са там, Евгени подвигна градуса на напрежението и на церемонията на розата. Много трагично и съзнателно остави Елена да се пържи до дъно, като за нея бе последната роза.
Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР