Кадри БТВБригада нов дом“ влезе в сърцата на зрителите най-вече

...
Кадри БТВБригада нов дом“ влезе в сърцата на зрителите най-вече
Коментари Харесай

Бригада нов дом помага на многодетно семейство

Кадри БТВ

„ Бригада нов дом “ влезе в сърцата на феновете най-много с благородната идея да оказва помощ на хора, които нямат благоприятни условия да се оправят сами. Вече няколко епизода станахме очевидци на това, което сториха за домакините момчетата от бригадата, както и доброволците.

Тази вечер ще забележим следващото видоизменение на дома на едно извънредно нуждаещо се семейство с шест деца.

Щастлива съм, че съм майка на шест деца, споделя домакинята в промото на новия епизод. Условията в къщата не са пригодени за такова огромно семейство. В една стая спят седем индивида и тя наподобява като едно огромно спално помещение. Очевидно изискванията не са положителни за тях, само че бригадата ще се постарае да не им липсва нищо. Вълнението, с което децата прегръщат майсторите демонстрира, че тяхната фантазия се е случила. Това пък описват от продукцията.
`); break case width


Сигурно доста хора желаят тези майстори да посетят и техния дом и както сподели Мария залети са с писма.

Други са се сетили да ги извикат против възнаграждение или най-малко да получат съвет от препатили домакини, които да предлагат сериозна бригада.

Здравейте, следва ми главен ремонт на доста остаряло панелно жилище т.е. всичко се кърти до основи и всичко се построява още веднъж. Можете ли да ми препоръчате майстори, компании, бригади в София, които се занимават с съществени поправки, от които сте удовлетворени персонално и са правилни. Трябва да се сменят тръби, щрангове, електричество, къртене, транспортиране и всичко, което е належащо. Нещо като бригада нов дом, които да не взимат галактически суми, то е ясно, че няма да е за без пари
Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР