Кадиев притежава истински палат на няколко етажа в тузарския комплекс

...
Кадиев притежава истински палат на няколко етажа в тузарския комплекс
Коментари Харесай

Зад Дебелия Дувар! Вижте Кой Знаков Български Политик Живее В Този Ултра Луксозен Палат До София! Невиждани Снимки, Парите Са От

Кадиев има същински дворец на няколко етажа в тузарския комплекс „ Камбаните ”. Къщата му е недостъпна и оградена с висока ограда. Която крие от любопитни погледи персоналния живот на фамилията. Което се радва на разточителен живот.

Семейният му бизнес е преуспяващ и носи задоволително средства на семейството да си разреши този разкош. Който за жалост не се вижда от вън поради каменната ограда. Говори се, че подобен парцел в Бояна на имотния пазар се търгува за повече от 500 хиляди лв..

Половинката на ексдепутата има солидни приходи. Соня Кадиева като притежател на компанията си „ Енерджи Сънплай ” ЕООД завоюва социална поръчка в областта на енергоснабдяването. Тя е дала най-ниска цена за доставката на ток на община Бургас на търга. Компанията й, която има ветропаркове из Северозападна България доставя към 10 % от силата на свободния пазар.



Съпругата на Кадиев е притежател на две енергийни компании и има 70% дял от друга, в която е съдружник с Емил Костурков, предаватт от електронното издание retro.bg.

От данъчната декларация на някогашния народен представител от левицата може да се види, че Соня е оповестила облага от по 250 хиляди лв.. Което приказва, че компаниите й работят с цялостна пара с огромни обороти и по никакъв начин не е чудно, че фамилията живее повече от пищно и приходите му са законни.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР