Къде са парите в бюджета, за които се твърдеше, че

...
Къде са парите в бюджета, за които се твърдеше, че
Коментари Харесай

Бойко Борисов се ядоса: Къде са парите в бюджета

Къде са парите в бюджета, за които се твърдеше, че ГЕРБ би трябвало да са откраднали по време на ръководството си? Това попита водачът на партията Бойко Борисов. Той се обърна към водачите на ПП-ДБ и ги попита за какво има 3% недостиг в държавния бюджет и втвърди тона към " некоалиционните " си сътрудници. Борисов направи прогноза, че инфлацията у нас занапред ще пораства и съобщи, че е схванал от медиите, че България ще тегли нов заем, предава. 

Вчера финансовият министър Асен Василев заяви, че до края на тази година България ще излезе на интернационалните пазари с емисия дълг.

" Оказа се безспорна лъже, че по наше време се е крало - тези медийни клишета. По времето на ГЕРБ се крадяли по 8, по 10 милиарда..! Къде са в този момент в тези бюджета? Къде са тези пари? 3 години по 10 милиарда са 30 милиарда. 3% недостиг сега са близо 5 милиарда ", сподели Борисов. 

Той акцентира, че ГЕРБ не са били осведомени до този миг, че държавното управление се готви да тегли нови заеми и че го е научил от изявлението на Асен Василев през вчерашния ден.

" Когато приказва господин Василев през вчерашния ден, че има по-малко събираемост от митниците и Национална агенция за приходите, за какво спестовно не сподели в резултат на кои държавни управления това се е случило? ", попита Борисов. 

" Обръщам се към моя съдружник Кирил Петков - за какво съм подозрителен към тях: от 3 години ГЕРБ не са имали началник на Национална агенция за приходите, митници или финасново министерство и някой е отговорен за това състояние в бюджета. И тъй като знам, че Кирил Петков ме гледа, следобяд ми отговори, шегичките и закачките кой шлагер е златен, кой отминал - хубави са, в предизборна акция сме, само че за какво не показват отговорните за това и сътрудниците от " Да, България " не го разясняват това - е въпрос към тях ", сподели още водачът на ГЕРБ.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР