кадър Спаси София , фейсбукСофия отново е с въздух, който

...
кадър Спаси София , фейсбукСофия отново е с въздух, който
Коментари Харесай

Спаси София: Фандъкова чака въздухът да стане като в газова камера, за да вземе мерки

кадър " Спаси София ", фейсбук

София още веднъж е с въздух, който е токсичен, който не се диша. В момента София съгласно международния показател за качеството на въздуха е на 12-о място в света, като уеб страниците демонстрират, че замърсяването е няколко пъти над здравословните правила. Това разяснява " Спаси София " във видео във фейсбук.

" Отново, както и предишните години, сме в същата обстановка - ограниченията на Общината се изчерпват с апели, а вероятно Йорданка Фандъкова - Yordanka Fandakova чака въздухът да стане над като в газова камера, с цел да предприеме дейности. Именно, с цел да не се окажем в същото състояние както през предишните години, Boris Bonev още през януари внесе отчет с съществени ограничения против всички, които замърсяват, без значение от източника. Но той още не е признат поради протакането и нерешителността на ръководещите. Сакън, да не разсърдят гласоподавателите им, за сметка на здравето на всички нас.  "

 



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР