Кадър: Нова ТвВ студиото на Здравей, България по Нова Тв

...
Кадър: Нова ТвВ студиото на Здравей, България по Нова Тв
Коментари Харесай

Депутат от ВМРО обяви в ефир дали Сидеров ще подкрепи Марияна Николова за вицепремиер и посочи основната грешка на Валери Симеонов

Кадър: Нова Тв

В студиото на „ Здравей, България ” по Нова Тв депутатът от Обединени патриоти/ВМРО Александър Сиди разяснява номинацията на Марияна Николова за вицепремиер.

Ето какво сподели Сиди:

„ Ние желаеме да рестартираме доверието в себе си посредством работа. Тримата водачи на групата – Волен Сидеров, Красимир Каракачанов и Валери Симеонов, си приказват. Предполагам, че Волен Сидеров ще гласоподава „ за ” Марияна Николова да стане вицепремиер и Обединени Патриоти ще продължат да работим дружно и да променим методиката, защото имахме рецензии за налозите на колите, газовите уредби и така нататък

Дали Бойко Борисов харесва тази номинацият? Последният път, когато го видях, бе в положително въодушевление, аз и вие гледаме посредством медиите какво споделя Борисов и не зная какво мисли.

Симеонов свърши добра работа като вицепремиер и тази добра работа ще бъде продължена. Проблемът на Симеонов бе в непремереното му изявление. Всичко друго, което се опита да направи, е положително и ще продължи. Тази номинация е най-логичната, тъй като ще има последователност в този пост. Нямам подозрения в професионалните качества на Марияна Николова. Надявам се, че всички други ще я одобряват по същия метод, както и ние. Това е решение на НФСБ и не ще го подкрепим. ”

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР