Кадър Нова твДокато държавата не подпише договор с Фолксваген нищо

...
Кадър Нова твДокато държавата не подпише договор с Фолксваген нищо
Коментари Харесай

Плевнелиев за немския завод: С избора си Германия ще отправи послание към всички демократично мислещи хора

Кадър Нова тв

Докато страната не подпише контракт с Фолксваген нищо не е завършило. Такава огромна компания няма да допусне на финала да остане единствено с един претендент, който да му извива ръцете. Това разяснява Росен Плевнелиев в студиото на Нова тв.

Всички българи би трябвало да сме обединени, тъй като всички желаеме тази фабрика у нас. Ако немския вложител избере Турция, а не нас, това ще бъде неприятно обръщение към всички демократично мислещи хора, уточни Плевнелиев.

Хората разчитат посланието от Германия доста ясно - тя ще уточни каква е оценката й за демокрацията, за пвата и свободите на хората, за закона, добави той.

Ако бъде определена България, това ще ускори извънредно доста позицията и на Европейския съюз, и на Балканите. Ако бъде определена Турция, тогава губим илюзии, че всичко е въпрос на човешки права и свободи, а става въпрос просто за едни пари и там диктаторът е заречен повече, разяснява Плевнелиев.

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментар
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР