Кадър: Нова ТВДепутатът от ГЕРБ Александър Ненков коментира в Плюс

...
Кадър: Нова ТВДепутатът от ГЕРБ Александър Ненков коментира в Плюс
Коментари Харесай

Младият депутат на ГЕРБ не се спира. Нахлу и в Нова тв и за втори път днес попиля Румен Радев и БСП: Те знаят, че ще загубят евроизборите...

Кадър: Нова ТВ

Депутатът от ГЕРБ Александър Ненков разяснява в „ Плюс минус ” по Нова Тв ветото върху Закона за изборния кодекс, което през днешния ден Румен Радев наложи. Той разкри обаче, че в този си тип изборния кодекс не пречи на Радев и Българска социалистическа партия , а същинската причина за тяхното държание, е загубата на евроизборите, която ще претърпят.

Ето по-важното от това, което сподели Ненков:

„ Не знам дали някой има вяра, че на Румен Радев и Българска социалистическа партия им пречи изборния кодекс. Те знаят, че ще изгубят и търсят опрадвание, тъй като нямат опция и невъзможността им да основат различен проект за ръководство дефинира тяхното държание и дейности.

Това, което вършат Радев и Българска социалистическа партия е доста рисково, и може да попречи за едни почтени и демократични избори.

Относно машинното гласоподаване? Няма по какъв начин да избягаме от него, само че би трябвало да стане поетапно. Ако в този момент създадем внезапен завой и всичко е на машини, ще се породят доста въпросителни. В предните избори имаше машини за секции - под 10 % от хората в тези секции са предпочели да гласоподават с машини, да не приказваме, че хората в тези секции мъчно се оправят с машини. ”

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР