Кадър: Нова ТвДъщерята на Стоянка Мутафова скърби неутешимо след смъртта

...
Кадър: Нова ТвДъщерята на Стоянка Мутафова скърби неутешимо след смъртта
Коментари Харесай

Дъщерята на Стоянка Мутафова скърби неутешимо

Кадър: Нова Тв

Дъщерята на Стоянка Мутафова скърби неутешимо след гибелта на майка си. Самата Мария или Муки, както я наричаше огромната актриса, показа, че не намира очакване в нищо.

" Не намирам опование в нищо, с изключение на в кучето си. Имам едно малко кученце и по през целия ден с него се занимавам. Ако съществува това, за което ние знаем, че те са от горната страна и ни виждат, тя (бел. ред.) ще откри метод да освети пътя ми ", призна тя.

Пред Нова телевизия Муки сподели, че Стоянка Мутафова най-после сама е желала да напусне този свят. Легендата на българския спектакъл не е можела да одобри мисълта, че повече няма да се качи на сцената и ще се трансформира в бабичка.

" Сутрин, като се разсъни, споделяше: Аз съм дотук ", описа Муки.

Дъщерята на Мутафова разкри, че ще продължи да показва книгата за майката си. Има концепция и за заснамане на филм за актрисата, само че проектите очевидно още ще почакат.

" Дай Боже публиката да ни приема без нейното физическо наличие, ще продължим да представяме кноигата. Искаме да създадем и филм за Стоянка. Малко би трябвало и аз да се успокоя ", изясни Муки.

" Няма да се предаваш " - това е била последната повеля на майката към щерка й.

Стоянка Мутафова умря на 6 декември след дълъг престой в болница и претърпяне интервенция на жлъчката. Днес тя щеше да означи своя имен ден.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР