Кадър Нова твБоря се за всеки глас с ясна програма

...
Кадър Нова твБоря се за всеки глас с ясна програма
Коментари Харесай

Арх. Борислав Игнатов: Дигитализацията ще пребори корупцията в София

Кадър Нова тв

Боря се за всеки глас с ясна стратегия и съответни ограничения като посочвам най-съществения проблем на София. А то е корупция. Корупция във всички типове. Това разяснява претендентът за кмет на София арх. Борислав Игнатов в студиото на " Плюс минус " по Нова тв.

Според него най-хубавият метод за справяне с корупцията на всички равнища в столицата е дигитализиране на информацията и досегаемост до нея. " Дигитализацията е инструмент, който ще попречи на подмяната и манипулирането  на каквито и да е данни в подадените предложения за публичните поръчки да вземем за пример. Ще въведем и електронно разискване на заданието, защото тук казуса най-често са дискриминационните условия ", разяснява той. " Трябва да има почтени условия за всички, които желаят да се състезават за дадена поръчка ", добави той. 

Той уточни още, че съвещанията на всички комисии и съвещания на Общинския съвет в София ще бъдат предавани онлайн онлайн, както и поименно гласоподаване за всяко решение. 

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР