Кадър: НоваТервел Пулев разкри, че ако е бил на мястото

...
Кадър: НоваТервел Пулев разкри, че ако е бил на мястото
Коментари Харесай

Тервел Пулев: Джошуа обиди грозно Кубрат на кантара. Затова той не му остана длъжен

Кадър: " Нова "

Тервел Пулев разкри, че в случай че е бил на мястото на брат си Кубрат, е щял да анулира мача с Антъни Джошуа. Причината, по думите му, е нарушената подготовка поради преболедуван Ковид няколко седмици по-рано.

По-малкият от двамата разкри, че фамилията е изкарало ковид, само че това не може да бъде опрощение за загубата му. " Бяхме заболели и аз, и той, и жена ми и други ", сподели Тервел в изявление пред " Нова телевизия ".

Той не пожела да разяснява елементи, само че показа, че всички в болничното заведение, където е доброволец, са стискали палци на брат му.

„ Въпреки всичко му прави чест, че не анулира мача. Кубрат ми се издига в очите като дух, като борбеност. Може би аз на негово място щях да откажа срещата ”, показа още Тервел.

Той разкри още, че по време на кантара в петък Джошуа е нарекъл брат му " вагина ", което е без коментар и демонстрира, какъв брой ниско пада огромния първенец.

„ Кубрат игра мъжки, почтено. Би се с дух и не се съобщи, макар двата нокдауна в третия рунд, което му прави чест. Кубрат показа България. Независимо, че загуби този мач, той въпреки всичко доближи до това равнище и игра в този мач ”, добви още той.

Според него в хода на мача нещата се трансформират, а за това основна роля играе и умората. В тактическо отношение задачата на Пулев е била друга.

„ Въпросът е, че той не съблюдава прецизно тактическата задача. Имаше и други неточности, по други индикатори не можа да се конкурира. Нямаше нужната експедитивност. Това са индикатори, които са значими за крайния резултат. Равносметка занапред ще вършим ”, добави Тервел Пулев.

Той е бил сериозен към по-големия си брат, а Кобрата е приел мнението на околните си. По отношение на тактичност и дейностите на кръга, Тервел счита, че неточности е имало. Стратегиите и тактиките на Джошуа са били обсъждани авансово. Много тъкмо е било несъмнено какво да прави Кубрат, по отношение на предходни мачове на международния първенец.

„ Кубрат не съумя да противодейства, там бе разковничето за нокдауните. В последна сметка това е бокс, Кубрат получи удари и загуби мача. Джошуа беше това, което видяхме и чакахме да бъде. Просто Кубрат не игра добре. Ако беше извършил техническите наставления, на Джошуа щеше да му е доста по-трудно ”, счита Тервел.

След срещата българския боксьор се усеща добре, дал е две допинг проби и е извършил прецизно предписанията след срещата. Братът на боксьора акцентира, че и Джошуа има леки травми и контузии.

„ Всеки пита за здравето и тялото, само че да не забравяме, че човек е душата. Душата на Кубрат е душа на войник, не може да бъде грохнал. Губиш, когато се предадеш. Кубрат не се отхвърли, игра до последно ”, сподели Тервел.

Боксьорът разкри, че фамилията е изкарало ковид, само че това не може да бъде опрощение за загубата му. Той не пожела да разяснява елементи, само че показа, че всички в болничното заведение, където е доброволец, са стискали палци на брат му.

„ Въпреки всичко му прави чест, че не анулира мача. Кубрат ми се издига в очите като дух, като борбеност. Може би аз на негово място щях да откажа срещата ”, показа още Тервел. Той разкри още, че по време на кантара в петък Джошуа е нарекъл брат му вагина, което е без коментар и демонстрира, какъв брой ниско пада огромния първенец.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР