Кадър NBCПродължават коментарите, след като президентът на САЩ Джо Байдън

...
Кадър NBCПродължават коментарите, след като президентът на САЩ Джо Байдън
Коментари Харесай

Джо Байдън: Планът ми е през 2024 година да се кандидатирам отново за президент

Кадър NBC

Продължават мненията, откакто президентът на Съединени американски щати Джо Байдън даде първата си конференция с въпроси повече от 2 месеца откакто встъпи в служба.

Никога в актуалната история на страната не се беше случвало толкоз дълго време американски президент да не дава отговор на въпроси от представителите на медиите.

Байдън приказва пред стеснен кръг от публицисти тъкмо 61 минути. Акцентите от думите на президента, систематизирани от " Американска политика ":

Не вижда причина да не се кандидатира още веднъж за президент през 2024г. и към този миг това е задачата му.

Постави си за цел до края на април да се извършат 200 млн имунизации в страната като неотдавна те надминаха 100 млн.

Основната му задача е да овладее рецесията, обвързвана с панадемията, само че скоро ще се захване и с другите проблеми, които " тлеят отдавна " - законът за притежанието на оръжия, имиграцията, климатичните промени, измененията в изборния кодекс и други

Намерението на предходния президент Доналд Тръмп американските бойци да изоставен Афганистан до месец май няма да се случи, само че въпреки всичко на този стадий не се е отказал от концепцията на някогашната администрация Съединени американски щати да приключи военното си наличие там.

Лидери като Путин и Си Дзинпин виждат бъдещето на света през призмата на властническо ръководство, само че Съединени американски щати няма да спре с опитите за дипломация по либерален метод.

Голяма част от въпросите към Байдън бяха свързани със задълбочаващата се миграционна рецесия, която се случва на границата сред Мексико и Съединени американски щати, където милиони латиноамерикански имигранти чакат опция да влязат в страната. Американското държавно управление към момента няма отговор на това по какъв начин ще се реши въпросът с хората, правещи опити да преминат границата.

На моменти Байдън губеше мисълта си и не успяваше да довършва изреченията си и също по този начин правеше дълги паузи до момента в който приказва. Американският президент си носеше и " пищов " - бележки на които му бяха написани съществени неща, които да засегне в речта си и отговорите си.
--> --> --> -->
КоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди Напиши коментарИме:Коментар:
Последни вести
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР