Кадър Личен архивПрез ада минава млада варненска майка.Силвия Емилова, майка

...
Кадър Личен архивПрез ада минава млада варненска майка.Силвия Емилова, майка
Коментари Харесай

Майка на три деца преминава през ада. Да помогнем на Силвия!

Кадър Личен списък

През пъкъла минава млада варненска майка.

Силвия Емилова, майка на три деца от Варна, насочи вик за помощ, само че този път за самата нея.

Публикуваме апелът й към положителни хора за помощ при лекуването на двете й дечица, Стели и Емо, а през днешния ден младата жена се бори със собствен здравословен проблем, изискващ средства за лекуване. Ето какво споделя Силвия пред:

Казвам се Силвия Емилова Ронкова, на 38 години съм от гр.Варна! Майка съм на 3 прелестни момчета! За злощастие предходната година пострадах от две болести!Вътрешен кръвоизлив и херния на врата! Претърпях вътрешна интервенция, проучване с ядрено-магнитен резонанс, на което хернията се откри! Преминах през рехабилитация, мислейки и вярвайки, че хернията ще премине, както ме уверяваха лекарите!



За жал не стана по този начин, а тъкмо противоположното! Влоших се! Започнаха всекидневно мощни болки във вратната, гръбначната област и главата, започнах да подвигам и спадам внезапно кръвното налягане, до момента в който в последните 6 месеца станаха болките нетърпими! Задната област на врата има огромна издутина! Децата ми дават сили, с цел да се изправя от леглото! Нямам сили за нищо! Храня се, едвам вдишвам!Болкоуспокояващите към този момент не ми действаха! Диагнозите ми са: Ендометриум и херния на гръбначен дирек.

Обърнах се към мозъчен хирург в Турция! Направен ми бе ЯМР, на което се удостовери, че положението ми не е цветущо! Натрошени са 4 диска от началото на гръбначният ми дирек, който притискат нервни точки, тъй като гръбнака ми е в неправилна права форма! На всеки човек гръбнака е под диаметър 40-50 градуса,  а моят е изцяло изправен! И четирите диска са доста рисковани за положението, в което се намирам!

Рискът от съдбовна неработоспособност всеки един миг може да се случи! Рискът за обреченост също е доста огромен по време на интервенция в този миг, тъй като мястото е фино като лед и може да се пропука с най слабото допиране! Печеля време!

Сякаш не стига това, а има и още. Миналата 2020 г получих мощен вътрешен гинекологичен кръвоизлив, при който лекарите съумяха да спасят живота ми. Ходех единствено на профилактични прегледи! Имаше леки проблеми, само че с лекарства леко се стабилизираха нещата! През последните месеци започнах да кървя без съображение когато и да е! Покрай ежедневните грижи за децата и мисълта, че надали ще има нещо съществено, не си обърнах внимание и бях единствено на лекарства! Приятелка съумя да ме накара да мина през обзор при гинеколог в Турция! Установи се, че имам голяма зараза при вътрешната интервенция и образувание в матката! Докторът държеше незабавно да ми бъде назначена биопсия!С голяма поддръжка и помощ на компания ЛайтМеди,представители на Турция за България, издействаха тази биопсия да бъде направена! След близо час бях към този момент на операционната маса! От хистологията се останови, че има полип в матката. И се постанова в точния момент да бъде отстранен първо посредством опит с лекарства! Защото отстраняването на матката ми на този стадий може да докара до сериозен проблем на щитовидната жлеза и не се предлага унищожаване на матка преди 45 г възраст! Кюртаж или унищожаване на матката ще е крайния вид, ако не се усъвършенства положението ми! Матката ще бъде непрекъснато следена, заради опция от превръщане на полипа в онкологично заболяване! Ако той бъде отхвърлен, медицинските лица дават късмет за поява още веднъж!

Изпитвам ужасени болки в матката, контракции и понякога бълвам кръв! Тепърва ще се открива на какво се дължи това! Без вкус съм, едвам ставам, едвам си виждам децата, които занапред имат потребност от майчините ми грижи!Състоянието ми не е положително и не знам по какъв начин устоявам към днешна дата!

Турските лекари оферират лекуване посредством озонотерапия! Това съставлява венозно вливания на озон плюс лекарства.

По тези аргументи единствената ми опция е огромно и дълго лекуване в Турция!На първи стадий от започването на лекуването,лекарите оферират 5 курса хидротерапия, 5 курса профилирана рехабилитация,10 курса медицински разтривки, 5 курса озон венозна терапия,5 курса айви терапия! Озонотерапията съставлява венозно вкарване на озон с лекарства! Всеки курс ще е за по 20 дни! Между всеки курс ще имам към месец отмора съгласно положението ми!

Всеки един ден е вяра за мен,че щом отворя очи ще мога да се изправя, колкото и да ми е мъчно сега, а не да схвана че съм към този момент неработоспособен с рак!

С това лекуване и съгласно това по какъв начин ми се отразява, дали има смяна на положението ми и смяна в диагнозите, лекарите ще вземат решение по какъв начин ще продължи и дали ще бъдат назначени интервенции или това ще бъде дефинитивно решение!

Дават шансове за усъвършенстване! Дават шансове за изцяло изцеление! Всичко зависи от мен! 

Всичко зависи и от Вас, хора с милосърдни сърца и вярата в положителния край!

В страницата " " ще предоставяме медицински документи, разходно оправдателни документи, фотоси на процеса на лекуване, моето положение и лечебно планувани интервенции, проформа-фактури, контракти и дарителска сметка! Ще бъдат обявявани кампаний в идеята като благотворителни базари, концерти и др!

Сумите за лекуване ще са големи, непостижими за мен и моето семейство!

Господ да ни е на помощ! Благодаря ви! ", гласи текста, изпратен до медията ни.

Ако някой има опция и предпочитание да помогне може да се свърже със Силвия в страницата за набиране на средства за нейното лекуване. 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР