Кадър Канал 3Традицията десницата да спечели изборите в Пловдив ще

...
Кадър Канал 3Традицията десницата да спечели изборите в Пловдив ще
Коментари Харесай

Тома Биков: Премиерът усеща динамиката в политиката и се стреми ГЕРБ да е адекватна на времето

Кадър Канал 3

Традицията десницата да завоюва изборите в Пловдив ще бъде продължена. Не бива да се подценява нито един град. Това ще бъде едно съревнование на хрумвания. Това сподели депутатът от ГЕРБ Тома Биков в предаването " Офанзива " по Канал 3.

Ако не поставим нужните старания, можем да загубим всеки град. Трябва да убедим жителите, че сме по-добрите. Нищо не се получава безплатно “, сподели Биков и предвижда, че ГЕРБ ще има 20 регионални града.

„ В доста градове кметовете на ГЕРБ ръководят 2-3 мандат и това е доста огромна тежест. Те си знаят отговорността “, добави той, представен от вести.бг.

Тома Биков разяснява думите на някогашният втори в ГЕРБ Цветан Цветанов от по-рано през днешния ден, че имало силово наложени кметове. „ Има номинации в локалните структури, които се утвърждават от Изпълнителната комисия и от премиера Борисов. Не знам на каква база е анализът му. Това са хипотетични изявления. Ако желае – да каже съответно, само че не това е най-важното. Нормално е той като сегашен анализатор, господин Цветанов, да показва по-хладно отношение към водачите. Премиерът усеща доста добре динамичността в политиката и се стреми ГЕРБ да е съответна на времето. Ние не сме статична партия, а се променяме “, акцентира представителят на ГЕРБ.

„ Г-жа Фандъкова може ясно да покаже какво е направила. Грешките ѝ са част от нейния облик, само че за разлика от други кметове, по време на ръководството ѝ София се развива с бързи темпове, даже прословутият ремонт на ул. „ Граф Игнатиев “. София се трансформира. Г-жа Фандъкова има един доста сериозен опит като кмет и една заложена посока, която ще бъде продължена, само че с нов екип. София в този момент има други проблеми и нови провокации “, сподели още Биков.

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР