Кадър: Канал 3Депутатът от ДПС и едни от тримата най-силни

...
Кадър: Канал 3Депутатът от ДПС и едни от тримата най-силни
Коментари Харесай

Един от тримата най-силни в ДПС с брутален отговор на въпрос за Нинова, Пеевски, Порожанов и Борисов

Кадър: Канал 3

Депутатът от Движение за права и свободи и едни от тримата най-силни хора в партията -  Халил Летифов, изясни за какво са дали своят вот срещу оставката на Румен Порожанов, и атакува остро властта. Летифов скочи и на Българска социалистическа партия, откакто бе запитан по какъв начин ще разяснява думите на Нинова, че Порожанов е подаден за министър на Борисов от Делян Пеевски.

Ето какво сподели Летифов:

„ Не сме срещу оставката на Порожанов, а срещу това държавно управление, това болшинство на националисти и популисти.

Тъй като решението за оставка и избор на нов министър са в едно, ние по тази причина гласувахме срещу държавното управление и това решение. Не сме срещу оставката. Но в случай че бяха настрана, щяхме да сме за оставката и срещу новия министър.

Против сме това болшинство и това държавно управление, този модел. Въпреки промяната, обстановката си остава същата и модела си е същия.

От първия ден сме споделили, че това държавно управление с това болшинство е нездравословно за страната и две години сме очевидци на тези нацонализми и популизми. Няма нищо по-различно сега.

За оставката на Порожанов, питайте болшинството и премиера. Те носят отговорност за тези дейности.

Как ще разясня думите на Нинова, че Порожанов е подаден за министър на Борисов от Пеевски? Да ви кажа, те също са от този модел на национализма и популизма. Не виждам никакви доказателства, всеки носи отговорност за дейностите, а държанието на Българска социалистическа партия, дано каже Нинова за какво е такова. Защо залитат по национализма и популизма? Изчерпа ли се тяхната управническа стратегия и предлагането за опция? Те са част от този модел на национализма и популизма. ”

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  2  1 n eXu s (преди 1 минута) Рейтинг: 36811 | Одобрение: -42089 И той не е доста ясно какво сака ке скаже!!!!!! Arkiva Shqip | Max Productional | Redbox Entertainment | Eran Production | Entermedia/Mixey Music | DIEZ Music | Onima Production | BigDealRecords (AL) //// Родствени страни към Балканите: BG, RO, MK, HR, HU, AL, KOS. По света наши родственици: TAT, DAG, IR, AFG. HTTP://protobulgarians.comShqipëria dhe Bullgaria në zemrën time. Dy vende të lashta të mëdha. https://www.youtube.com/watch?v=MTScExDUBJM Напиши коментарИме:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР