Кадър: Канал 3Кризата в Перник не е на властта, а

...
Кадър: Канал 3Кризата в Перник не е на властта, а
Коментари Харесай

Александър Иванов: Кризата в Перник не е на властта, а на сектор, който не е обновяван от години

Кадър: Канал 3

" Кризата в Перник не е на властта, а на бранш, който не е обновяван от години. Когато някой разяснява с поучителен и укорителен звук, той самият да бъде образец. Случилото се в Перник беше добра поука ". С тези думи стартира присъединяване си в предаването " Офанзива с Любо Огнянов " по Канал 3 Александър Иванов, народен представител от ПГ на ГЕРБ.

" Водопреносната мрежа на България е 90 000 км., два пъти повече от сухопътната мрежа, тя има потребност от поддръжка и осъвременяване, написа Novini.bg. 

Необходими са 12-14 млрд лв. за възобновяване на цялата водопреносна мрежа на България. Тези 2 млрд са положително начало ", показа той.

" Гражданите имат своето право да стачкуват, само че по либерален метод. Пред Министерство на регионалното развитие имаше симпатизанти на една политическа партия, нямаше и хора от Перник. Няма забравени проблеми, те биват решавани ", сподели още Иванов.

" Със сигурност има браншове, които имат потребност от промени, само че тези, които сме декларирали в програмата си, сме се заели да решим. В последните 30 години обаче не е имало по този начин ангажирани държавни управления.

Парите в левове са обезпечени от Българска народна банка, ще завоюва от обмяната единствено чейнджбюрото, което сменя парите ", разяснява Александър Иванов. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа ``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР