Кадър и видео: Нова ТвДве момчета, които са помогнали на

...
Кадър и видео: Нова ТвДве момчета, които са помогнали на
Коментари Харесай

Свидетели проговориха за екшъна по време на ареста на Мартин, било е страшно

Кадър и видео: Нова Тв

Две момчета, които са помогнали на полицията по време на гражданския арест, разказаха за Нова телевизия какво знаят за хипотетичния палач на 7-годишното момиче в Сотиря Мартин Трифонов.

``
реклама

„ Аз, Андон, две момчета и едно момиче тръгнахме да го търсим нагоре по реката. Стигнахме до третата бара и започнахме да се връщаме. На връщане видяхме две коли на „ Гранична преследва ”. След секунди чухме по какъв начин един от органите на реда сподели: „ Стой, не мърдай! ”. Започнахме да го преследваме по черния път ”, описа 19-годишният Тихомир.

„ Полицаите ни споделиха, в случай че го забележим да сигнализираме незабавно и да го подгоним. Той мина около мен и го замерих с едно дърво. Не можах да го улуча. Взех един камък и съумях да го уцеля.  

Всички служители на реда потеглиха след него. Органите на реда стреляха нагоре във въздуха и мисля, че веднъж го простреляха. Той се скри в една изоставена къща. Органите на реда влязоха и го заловиха ”, сподели още 14-годишният Андон. Той показа, че през годините двамата са имали дрязги.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР