кадър: Фейсбук/Отровното триоПалатките, които бяха опънати на кръстовището точно пред

...
кадър: Фейсбук/Отровното триоПалатките, които бяха опънати на кръстовището точно пред
Коментари Харесай

Палатковият лагер пред Софийския университет отново е издигнат

кадър: Фейсбук/Отровното трио

Палатките, които бяха опънати на кръстовището тъкмо пред Ректората на Софийския университет, още веднъж са издигнати и укрепването им продължава. Това демонстрира видео от формалния профил на Отровното трио, съобщи actualno.com.

По-рано през днешния ден стана ясно, че палатковият лагер там е бил атакуван.  А протестиращи са уверени, че полицията е получила предписание да не ги пази от експанзия.

 



Георги Флоров е управлявал погрома над палатковия лагер пред Софийския университет. 

За това се похвали самичък той във Facebook и е снимал нападението.

" Като няма полиция сме ние наред ", споделя Флоров.

" Как е върви ли пенсията? ", пита младежът стара жена в лагера.

Младежите са издебнали миг, когато протестиращите са по-малко.

На барикадата имаше няколко възрастни хора, които бяха принудени да излязат от палатките.

" Здравейте, ние също сме жители, тези пейки са и наши ", обърна се Флоров към тях.

" Един пенсионер ще ми затваря центъра на София. Вие какво работите? Спите си на пенсията. А по този начин. Браво. Направихме нещо хубаво ", декларира Флоров.

Започва дърпане и срутване.

" Уау, махнахме един лагер " , възкликна Георги Флоров до момента в който с останалите жители вървяха към Министерски съвет, където е другия къмпинг на Отровното трио Минеков-Бабикян-Хаджигенов. " Чувстваме се успяли, време е да съборим и този пред Министерски съвет ", разгласи още Флоров.





Видео може да видите тук 





За себе си във Facebook Флоров показва, че е шеф на  .



Ето какво споделя през 2013 година тогава на 18 години Флоров пред БТВ:

" Привърженик съм на ГЕРБ. Разбрах, че би трябвало да държа за тях на 20 февруари, когато участвах в агитката в поддръжка на ГЕРБ, въпреки че ми заплатиха тогава 20 лв. ", сподели Флоров, представен от България през днешния ден.

" Агенциите за статисти набират платени протестиращи ", изрично съобщи 18-годишният Георги Флоров в ефира на Нова тв. Той застава пред телевизионни камери три месеца след началото на митингите. През юни Флоров още веднъж направи обществени свидетелства, само че в ефира на bTV.
" Първите, които ме наеха за заплатен протестиращ бяха от " Атака " през февруари. Платиха ми 5 лв., бяхме с флайери на " Атака " и флагове.  Не бях единствено аз, имаше и други хора. На 19 февруари групата на " Атака " беше платена, беше ни подредено да викаме и да следваме един по-активен протестиращ ", сподели Флоров през днешния ден в Нова тв пред Ани Цолова и Виктор Николаев.

" Една другарка ме попита във Facebook дали желая да стачкувам за 15 лв.. Аз незабавно попитах за кой, по кое време и къде, тъй като съм ходил и различен път на платени митинги. Тя ми отговори - за " Атака ", 15 лв. плюс ястие. Парите се раздават след 22:00 часа вечерта. Организацията става с медиатори и не може да се стигне до поръчителя. " Тя ми сподели на мен, на нея й е споделил някой различен ", описа Георги преди три месеца на Цолова и Николаев в bTV.



Мъже с маски са в компанията на Флоров.



Случайно или не напълно инцидентно, при всички произшествия до момента едната страна, постоянно са хора с маски. С маски бяха и биячите на форума на ГЕРБ, с маска беше и жената с колата, която потегли да гази протестиращите на бул. " Ситняково ", с маска беше пенсионерката с бастуна на Орлов мост. С маски бяха и служителите на реда, които пребиха студентите под колоните на Министерски съвет.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР