Кадър Фейсбук, Доналд ТръмпМакконъл гласува в събота за оневиняване на

...
Кадър Фейсбук, Доналд ТръмпМакконъл гласува в събота за оневиняване на
Коментари Харесай

Тръмп призова партията си да обърне гръб на Макконъл

Кадър Facebook, Доналд Тръмп

Макконъл гласоподава в събота за оневиняване на милиардера в процеса за импийчмънт в Сената

Доналд Тръмп насочи остри рецензии към водача на републиканците в Сената на американския Конгрес Мич Макконъл.

Тръмп прикани партията си да обърне тил на Макконъл, който обществено упрекна някогашния американски президент, че е виновен за щурма против Конгреса на 6 януари.

Макконъл гласоподава в събота за оневиняване на милиардера в процеса за импийчмънт в Сената, като сподели, че горната камара на Конгреса не е способена да съди някогашния държавен глава. Но в същото време той съобщи, че Тръмп е морално виновен за щурма против Конгреса, в който починаха петима души. Той напомни и, че Тръмп е елементарен жител, който може да бъде съден от елементарен съд в Съединени американски щати.

Досега останал много предпазлив след отдръпването си от Белия дом, 45-ият американски президент разгласи открита война на Макконъл, който е сръчен пълководец и дълго време беше съдружник на Тръмп.

" Мич е един нацупен и ядосан политик, който не се усмихва в никакъв случай и в случай че републиканските сенатори останат с него, те няма да завоюват повече ", се споделя в изказване на Тръмп. " Републиканската партия в никакъв случай повече няма да бъде уважавана или мощна с политически водачи като Мич Макконъл отпред й ", добавя Тръмп.

Макконъл и Тръмп се пробват да тласнат Републиканската партия в радикално противоположни направления. Макконъл е за това партията да е фокусирана върху въпросите за бюджета и търговията, до момента в който Тръмп, подкрепян от огромна част от електоралната база на републиканците, пази един по-популистки метод.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР