Кадър Етв ХасковоУбиецът на Георги Христов е действал много нескопосано

...
Кадър Етв ХасковоУбиецът на Георги Христов е действал много нескопосано
Коментари Харесай

Убиецът на Георги Христов е бил зле подготвен аматьор

Кадър Етв Хасково

Убиецът на Георги Христов е работил доста нескопосано при убийството. Стрелял е неведнъж, а единствено един патрон е уцелил жертвата.

Продължава следствието на показното ликвидиране измежду бял ден пред стадион  " Георги Аспарухов " в София. Малко след 7:30 сутринта 44-годишният Георги Христов отивал на фитнес на  " Герена ", когато е покосен от изстрели. Той има дете на няколко месеца, предава bgonair.bg. 

" Говорим за съзнателно действие, което е било подготвяно. Знае се, че индивидът по това време ще бъде тук. Това, което се разбра, е, че изстрелите са 6-7, като единствено един го е засегнал. Прострял го е в долната част на главата. 

Това за мен приказва, че индивидът не е бил добре квалифициран. Човекът се е изнесъл оттова в посока булеварда, изстрелите са пристигнали най-вероятно от там, тъй като има тревна повърхност ", сподели криминалистът Иван Савов.

В региона има камери, само че не е ясно дали са снимали причинителя. А той бяга с автомобил. Имал ли е помощник - също не се знае.

Изоставя колата на километър от мястото на престъплението и я възпламенява, само че не изцяло. Разследващите занапред ще ревизират за следи, които да водят към килъра. Ясно е едно - работил е невъзмутимо.

" По-скоро действието е осъществено с нотка завист, персонално отношение. Това, че лицето е било покрито по-късно с някаква чанта, приказва, че може би самият причинител се е отвратил значително от това, което е направил и просто го е хвърлил. По-вероятната версия за мен е, че това е някакъв негов сътрудник, с който не са могли да поделят нещо или е имало някаква дразга, свада ", добави Савов.

Главният прокурор съобщи, че няма детайлности за случая.

" Дори да знаех тези детайлности, а аз не ги знам, тъй като нямам право да ги знам без позволение на наблюдаващ прокурор – нали съзнавате, че е несериозно в начален стадий да се разясняват такива условия? ", разяснява Иван Гешев.

Жената до убития Христов се обърна към него в обществените мрежи с  " Любими мой ", наричайки го " мъж на достойнството, същински другар и обичан ".
На " Герена " той е прочут за огромна част от трениращите.  А минувачи се разминават като по знамение с бруталната панорама пред залата. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР