Кадър Д.Попова и БулфотоБлагодаря на всички за съпричастността и подкрепата!

...
Кадър Д.Попова и БулфотоБлагодаря на всички за съпричастността и подкрепата!
Коментари Харесай

Жената на загиналия пилот: Г-н Каракачанов, вие и цялото управление от последните 10 години сте патриот точно, колкото и Карадайъ

Кадър Д.Попова и Булфото

" Благодаря на всички за съпричастността и поддръжката! На всичките ни другари, на всички познати и сътрудници на Валентин Терзиев, които не познавам, на всички други хора, които не познавам, само че са съпричастни с нас. ", коментира брачната половинка на починалия майор Валетин Терзиев - Димитрина, във фейсбук.

Ето какво написа тя:

" Ще нуждая се още дълго време от тази поддръжка, тъй като аз в този момент стартирам. Вече шести ден не дремя, тъй като по 2 часа на вечер надали са задоволителни. Срещам много мнения за финансова поддръжка, за финансово поръчителство от страната и така нататък и тъй наречените и пораждат у мен въпросите скъпи сънародници на какъв брой оценявате животът на един заслужен българин?

Помощ от 10 хил.лв., обезщетение от 20 брутни работни заплати, друго такова от 1 млн. лева?

Нашето семейство е над парите - те са единствено средство, в случай че са получени по верният метод - с почтен труд. А този е неправилният. Държавата да ни обезщити?

Та това са вашите пари. Ще се боря до край, само че не за пари - за " паднали глави " на всички по веригата и цялостна смяна в сферата (и освен тази). Всеки да си понесе отговорността, а не животът и гибелта на един от най-прекрасните хора и експерти да отиде в битието, като " всяко знамение за три дни ".

Въпросите ми са към последния министър " родолюбец " Каракачанов: Защо подкрепихте договорка за " самолети на хартия " за далечната 2027 година, а не отделихте средства " свежи пари " за увеличение на сегашния запас?

Защо водачите ни са с нальот 12 ч. за 6 месеца? Защо изисквате и се съгласявате на взаимни учения, откакто не сте се погрижили за хората си да имат нужната подготовка и запас, а ги изпращате на крах в спокойно време?

Г-н Каракачанов, Вие сте тъкмо толкоз родолюбец за България, колкото сподели, че е и Карадайъ преди седмица, а и цялото ръководство последните 10 години.

Няма да се примиря, до момента в който не видя отговорните хора, на вярното място.

Събудете се хора, това ръководство ни убива!

Майки с деца, заболели от вирус, здрави и смели водачи..... до по кое време? "



 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР