Кадър: БТВВеселин Марешки обяви току що в ефира, че министърът

...
Кадър: БТВВеселин Марешки обяви току що в ефира, че министърът
Коментари Харесай

Току що: Марешки взриви ефира с тежко обвинение в ефира срещу Каракачанов

Кадър: БТВ

Веселин Марешки разгласи одеве в ефира, че министърът на защитата Красимир Каракачанов взе участие в скица за пазаруване на гласове.

„ Депутатът от НФСБ Йордан Апостолов разгласи по време на гостуването си в радио, че Каракачанов по този начин си реди листите - би трябвало да си платиш, с цел да влезеш. Преференцията са партийно подредени листи с сложени фора, ктоито могат да си заплатят услугата. Така си подреждат листите във Вътрешна македонска революционна организация, съобщи Апостолов. ”, сподели Марешки в „ Тази заран ” по БТВ.

Запитан от Хекимян, да не би думите му да са извадени от подтекста, Марешки сподели: „ Не. За първи път някой споделя намерено сходно нещо. ”

Марешки сподели също, че в този си тип преференцията няма смисъл и съобщи, че би трябвало да се вкара мажоритарно гласоподаване и да няма предел – който печели повече гласове, да върви нагоре.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР