Кадър бТВВъзможно е САЩ да са ни давали данни за

...
Кадър бТВВъзможно е САЩ да са ни давали данни за
Коментари Харесай

Стефан Тафров: САЩ може би се намесват, защото България не е обръщала внимание на сигналите за много влиятелен човек

Кадър бТВ

Възможно е Съединени американски щати да са ни давали данни за известно корумпирано лице, само че ние да не сме им обръщали внимание, тъй като то е доста авторитетно.  Това позволи пред бТВ дипломатът Стефан Тафров, някогашен дипломат на страната ни в Организация на обединените нации, написа offnews.bg .

Според него концепцията на САЩ е да накарат българските институции да си свършат работата. " Когато името на този върховен държавен чиновник бъде обществено оповестено със възбрана да влиза в Съединени американски щати заради корупция, тогава те ще би трябвало да го проверяват и да потвърдят ", добави Тафров. 

Вчера посланикът на американската страна у нас Херо Местафа разгласи, че до дни Вашингтон ще назове почитан държавен чиновник, който ще получи отвод да влиза в Съединени американски щати поради корупция.

Тафров сподели, че не знае за кого става въпрос, само че ситуацията е извънредно неприятна за България - демонстрира, че съгласно главен сътрудник в НАТО страната ни не си прави работата в битката с корупцията и те би трябвало да я побутнат.

Бившият ни дипломат изясни, че американците носят отговорност чрез член 5 на контракта с НАТО за своите съдружници, по тази причина се намесват, когато сигурността им и тази на пакта е застрашена посредством накърнимост към корупция.

Според Тафров това става през съветско корупционно въздействие, " изобщо България от американска позиция е много уязвима за съветско въздействие и главен канал за проникването му е посредством корупция ". Той разясни, че това навлизане на корупционно въздействие от Москва става основно посредством енергийните проекти, посредством доста нападателната съветска политика на Балканите - плана " Белене " и огромния шлем на някогашния президент Георги Първанов.
" Унизително за България е Европейски Съюз и НАТО да не престават да й споделят, че не си върши работата ", добави членът на Демократична България.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа -->
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР