кадър: БтвВ цялата страна по въздух и суша се провежда

...
кадър: БтвВ цялата страна по въздух и суша се провежда
Коментари Харесай

Черна неделя! Шест жертви на пътя за денонощие

кадър: Бтв

В цялата страна по въздух и суша се организира спецакция против джигитите на пътя. Санкционирани са над 500 водачи за превишена скорост. Пътищата в страната се снимат от вертолет. Данните от камерата на борда му ще бъдат свалени и нарушителите ще получат фиш и акт.

И това обаче не спря случаите на пътя, а в последните 24 часа шест индивида починаха в резултат на произшествия, съобщи Трафик Нюз.

Трима души починаха на пътя Първомай-Хасково, откакто фолксваген с кърджалийска регистрация настигнал и се блъснал откъм гърба в ремарке на трактор. Тримата мъже на 25, 29 и 30 години, пътували в колата, починаха на място. Водачът е бил зад кормилото, а пасажерите са изхвърчали отвън нея. 

Скоростта лиши живота и на още двама души сред врачанските села Борован и Добролево. Лека кола “Тойота ” с врачанска регистрация е пътувала в посока Оряхово, когато се е забила на прав сектор челно в идващия насреща лек автомобил “Хюндай ” със софийска регистрация. Катастрофата е станала пред очите на водач с маджарски ТИР, който спрял и подал сигнал на тел.112. При конфликта на място е починала дамата, която се е возила във врачанския автомобил. При удара е умрял и водачът на хюндая.  

Жена почина и на неохраняем жп прелез. Съпругът й подкарал фамилната кола на алено и били пометени от трен.

През миналото денонощие общият брой на тежките пътни произшествия е 20.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР