Кадър: БТВВ Тази сутрин по БТВ Венцеслав Стефанов коментира изявлението

...
Кадър: БТВВ Тази сутрин по БТВ Венцеслав Стефанов коментира изявлението
Коментари Харесай

Венци Стефанов призна в ефир: Аз срещнах Нинова с ген. Решетников. Тя му каза за Румен Радев, но двамата не се харесаха и...

Кадър: БТВ

В „ Тази заран ” по БТВ Венцеслав Стефанов разяснява изказването на шефа на „ Русофили ” Николай Малинов, че му е изискал телефона на ген. Леонид Решетников и му е уредил среща с Корнелия Нинова, на която двамата са обсъждали кандидатурата на Румен Радев за президент на България.

Ето по какъв начин Венцеслав Стефанов разяснява този проблем пред Хекимян:

„ Щом Николай Малинов споделя, значи съм изискал телефона на ген. Решетников. Да, аз свързах ген. Решетников с Корнелия Нинова. Защото желаеха да си приказват, желанието беше евентуално на Корнелия. Тя изиска срещата.

На срещата Нинова му сподели, че Румен Радев е претендент за президент, и ген. Решетников изрази мнение, а не утвърждение. Каза: „ Подходящ човек е. Завършил е две академии в Съединени американски щати. Истински военачалник може да бъде заслужен президент. ”

Аз познавам Нинова, разговаряли сме, коментирали сме. Аз като водач на Българска социалистическа партия я познавам. Не ми е казвала за какво желае да се срещне с ген. Решетников, това са политически неща, аз не се греша в политиката.

Свърза се с мен, тъй като знае, че познавам ген. Решников. Той беше в България, направихме една човешка среща, организираха един човешки диалог, естествен. Не се харесаха двамата, тъй като Решетников има по монархични визии, а Корнелия е била малко по соц в диалозите за десните политически сили, за това, и той й споделил, че такива по социалистически способи нямат бъдеще в България.

Познавам ген. Решетников от доста години. Аз съм русофил, без да се греша в политиката, съчувствува на Русия. Приятел съм на ген. Решетников и съм сигурен, че не е желал да шпионира България.

Ген. Решетников работеше повече от 10 години в посолството на Русия в България. Не знам на каква служба. Познавам го от Стара Загора, от един хотел в Старазагорските минерални бани, където ходеше на отмора. Шпионски скандал не може да има.  Нормален български човек да познава един руснак, не е ли обикновено?

Когато стартира да го плюе, споделят, че бил пенсионер и от него нищо не става, а в този момент за абсурда е военачалник.

Българските политици всеки ден разискват проектите си с американските политици. Това закононарушение ли е?

Ако диалогът на Рештников с Нинова беше шпионски, нямаше да е в кафене до хотел, покрай Парламента. ”

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНа
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР