Кадър: bTVТрайко Трайков, обвиняем за масовия бой на столичния бул.

...
Кадър: bTVТрайко Трайков, обвиняем за масовия бой на столичния бул.
Коментари Харесай

Единият от биячите от „Владимир Вазов” остава в ареста

Кадър: bTV

Трайко Трайков, обвинен за всеобщия пердах на столичния бул. „ Владимир Вазов ”, остава в ареста. Това реши довечера Софийският областен съд. Случаят закупи огромна популярност след публикуването на фрагменти от мелето в обществените мрежи и откакто стана ясно, че експанзията на ромите се отключила от бягството на коня им, оповестява bTV.

Днес стана ясно, че Трайков има 4 предходни прегрешения в досието си и поради това ще остане зад решетките. Баща му Стефан Асенов излиза на независимост, тъй като е неосъждан.

Адвокатът изиска освобождението и на Трайков с претекста, че е в неприятно здравословно положение, като сподели и решение на ТЕЛК за висок % трайно понижена работоспособност. Съдията обаче реши, че откакто това не е спънка за нанасяне на лека телесна щета и предизвикателство на всеобщ пердах в столицата, то не би следвало да бъде и причина за излизане от ареста.

Защитата ще апелира мярката, а прокуратурата ще желае и бащата на Трайков да бъде арестуван.

Третият задържан – внукът на Стефан Асенов, не е пълновръстен и с него ще работи контрольор от детската педагогическа стая.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР