Кадър: БТВТоку що в Тази сутрин по БТВ Лютви Местан

...
Кадър: БТВТоку що в Тази сутрин по БТВ Лютви Местан
Коментари Харесай

Лютви Местан размаха фишове в ефир, обвини прокарутарата в лъжа и се зарече да я съди

Кадър: БТВ

Току що в „ Тази заран ” по БТВ Лютви Местан упрекна прокуратурата в клюка и се зарече да я съди. Повод беше изказването на пресаташето на основния прокурор Румяна Арнаудова, че на Местан са издадени един акт и 13 фиша.

Ето какво сподели Местан:

„ Прокуратурата не си е направила труда да извърши инспекция. Това е квалифицирана клюка и ще заведа дело против прокуратурата. Става въпрос за нарушавания, осъществени с коли на Движение за права и свободи от нейния организационния секретар, който в този момент показва партията, и преписани на Местан. Затова в България, в случай че сме правова страна, се носи наказателна отговорност.

Първият фиш е от юли 2015 на автомобил СА 2906 на Движение за права и свободи. Вторият акт е за 45 км с превишена скорост на същия автомобил (бел. ред демонстрира фишовете в ефир).

Извинете, само че това минава всевъзможни граници, това е автомобил на организационния секретар и сегашен ръководител на Движение за права и свободи. Кой е карал, не зная, това е проблем на прокуратурата.

По това време Лютви Местан е охраняван от НСО и не е употребявал водач на Движение за права и свободи.

Имам един апел към основния прокурор, дано разпореди инспекция, и в случай че това, което споделям в този момент тук, в този момент се окаже правилно, да анулират постановлението за лишаване на книжката ми.

В интервала 2013-а - април 2017а нямам секунда зад кормилото, нямам един милиметър изминат с транспортно средство. Имам едно нарушаване през 2013 година и това не ме прави пътен рецидивист.

Самият факт, че на ръководителя на ДОСТ се преписват нарушавания на настоящия ръководител на Движение за права и свободи, аз знам от какво са обезпокоени. Излизаме на тези избори със мощна листа, с млад икономист, приключил в Англия и това няма по какъв начин да не ги тормози. "

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР