Кадър: БТВСоциологът Кольо Колев е поредната публична личност, която коментира

...
Кадър: БТВСоциологът Кольо Колев е поредната публична личност, която коментира
Коментари Харесай

Социолог попиля Цветанов в ефира: Щом купува апартамент на такава цена, значи е забогатявал с 500 лева на ден в последните 10 години

Кадър: БТВ

Социологът Кольо Колев е следващата обществена персона, която разяснява новия апартамент на Цветан Цветанов в кв. „ Изток ” в София.

Ето какво сподели Колев в „ Тази заран ” по БТВ:

„ Пазарната стойност на този апартамент, по тези цени, е към от порядъка на 1,6 млн лв.. Което значи, че господин Цветанов в битността си на политик, някогашен служител на реда и не експерт, е захлебвал и заделял, и забогатявал с 500 лв. на ден, или 1500 на месец, или 150 000 на година. Това е цената единствено на този апартамент.

Това е скоростта, с която господин Цветанов се замогва в продължение за 10 години. Може да е законна покупката на жилището, само че дали това е обикновено за един политик, за един човек, който в никакъв случай не е бил някакъв върховен управител или суперспециалист, или е развивал личен бизнес. ”

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментар
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР