Кадър: БТВПравният съветник на президента - Борислав Цеков, коментира в

...
Кадър: БТВПравният съветник на президента - Борислав Цеков, коментира в
Коментари Харесай

В ефира: Борислав Цеков попиля нежното острие на ГЕРБ заради искането й Румен Радев да...

Кадър: БТВ

Правният консултант на президента - Борислав Цеков, разяснява в ефира настояването на Десислава Атанасов от ГЕРБ към Румен Радев да го освободи дружно с члена на комисията за отбрана на дискриминация Петър Кичашки, откакто двамата бяха наказани да платят по 10 000 лв. поради корист с персонални данни.

Ето по-важното от това, което сподели Борислав Цеков в „ Тази заран ” по БТВ:

„ Г-жа Атанасова първо излъга, че съм бил претендент за този парламент от листата на Българска социалистическа партия. Бил съм претендент от гражданска квота за предни парламенти и тогава бях в листата на Българска социалистическа партия, само че не в този момент. 

Г-жа Атанасова сподели и две погрешни неща. Първо - имало наказание. Осъждане няма и не може да има, тъй като няма наказателно дело, а е едно администритавно произвеждане, което апелирам. Ние съдим комисията за персонални данни и апелираме санкцията, тъй като нейното решение е нелегално и погрешно, защото не сме били известени, с цел да стане ясно дали имаме възражения и да представим причини и доказателства. Задочно ни е наложена тази санкция. 

Второто погрешно нещо, е че госпожа Атанасова приказва за корист с персонални дани. Такава категория не съществува, нито правна, нито социална, това е политическа оценка.
Защо госпожа Атанасов демонстрира морални правила за една административна санкция, а не сподели правила, когато Цветан Цветанов бе наказан на две инстанции на 4 години затвор. Последната инстанция го оправда, само че през това време той две години бе нейн началник и министър.
Няма аргументи да не остана в правния съвет на президента. ”

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР