Кадър: bTVНе знам дали сделката за ЧЕЗ е корупционна, но

...
Кадър: bTVНе знам дали сделката за ЧЕЗ е корупционна, но
Коментари Харесай

Каролев: Цената на тока се определя и регулира от КЕВР, а не от Гинка, Владко или Генчо

Кадър: bTV

Не знам дали договорката за ЧЕЗ е корупционна, само че има няколко обстоятелството към тази договорка, които се настояват, само че са ненапълно погрешни. Единият е, че в случай че Гинка Върбакова  купи активите на ЧЕЗ, токът ще нарастне. Това няма по какъв начин да стане, в случай че ще Доналд Тръмп  да купи ЧЕЗ. Цената на тока се дефинира и контролира от КЕВР, а не от Гинка, Владко или Генчо.

Това сподели в предаването " Лице в лице " по БТВ финансистът Владимир Каролев. " Не се тормозя кой ще е идващият притежател на активите на ЧЕЗ, а за какво те напущат българския пазар. Съгласен съм, че Гинка Върбакова няма финансовите запаси да закупи ЧЕЗ. Още от 2016 година се знае, че ЧЕЗ желаят да изоставен българския пазар, съобщи Novini.bg

Те се оплакват, че от 2014 година тече някаква инспекция за лишаване на лиценза им и тази инспекция още не е завършила. Четири години българската страна, по-скоро регулатора, не може да се произнесе дали да бъде лишен лиценза на ЧЕЗ. Моето професионално мнение е, че договорката сред " Инерком " и ЧЕЗ няма да бъде завършена. Според мен страната не би трябвало да се намесва. Това го споделиха финансовият министър Владислав Горанов и Делян Добрев ", разгласи Каролев.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР