Кадър: БТВДемократите трябва да си дават сметка, че ако изгонят

...
Кадър: БТВДемократите трябва да си дават сметка, че ако изгонят
Коментари Харесай

Анализатор: Демократите ще ядосат хората, ако изгонят Тръмп с импийчмънт

Кадър: БТВ

Демократите би трябвало да си дават сметка, че в случай че изгонят Тръмп по неполитически аргументи от Белия дом, хората ще се ядосат. Трябва да си дават сметка и че няма да имат задоволително сенатори и конгресмени, които да изгонят Тръмп чрез процедура по импийчмънт. Това сподели в предаването " Лице в лице " по БТВ шефът на Института по дясна политика Мартин Табаков.

Във висшия съд има консервативно болшинство, което ще реши законно ли е решението на Доналд Тръмп за изключителното състояние, само че по-скоро чакам президентът на Съединени американски щати да получи поддръжка там. Не чакам изненадди във връзка с този проблем, съобщи Табаков.

Желанието на американския президент, този калкулиран риск няма по какъв начин да материализира в по-голяма степен идеологията на Тръмп от тази стена (по границата с Мексико - б.р.) Това има отношение освен към незаконния трафик на хора, само че и към наркотрафика. 80% от наличните в Съединени американски щати опиати влизат от това място, уточни политическият анализатор.

Първият акт, с който един незаконен бежанец влиза в Съединени американски щати, е отвън закона. Рано или късно тези хора опират до обществените служби. Когато приказваме за тази стена, сметката е релативно ниска в съпоставяне със обществените заплащания, които би трябвало да бъдат осъществени. Тръмп в този случай не е изключение, а по-скоро е пореден по отношение на партията, която го е излъчила, сподели още Мартин Табаков.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР