Кадър БТВ и БНТКосплеят има стари традиции и дълбоки корени.Затова

...
Кадър БТВ и БНТКосплеят има стари традиции и дълбоки корени.Затова
Коментари Харесай

Икономистът Стоян Панчев за Джамбазки: Този Националист, комита, воевода ще ходи да играе хорца в реката, но няма да защити българския лев със 140 годишна история

Кадър БТВ и Българска национална телевизия

" Косплеят има остарели обичаи и дълбоки корени.

Затова и този " националист ", " комита ", " воевода " ще върви да играе хорца в реката, само че няма да отбрани българския лев със 140 годишна история ", по този начин икономистът Стоян Панчев разяснява във Facebook днешната изява на Ангел Джамбазки от Вътрешна македонска революционна организация по БТВ.

Ще подкрепим ГЕРБ за измененията в Конституцията, в случай че те одобряват нашите 6 точки. Не можем да подпишем празен чек. Това сподели в студиото на bTV евродепутатът и зам.-председател на Вътрешна македонска революционна организация Ангел Джамбазки.



 

 

Той обясни някои от препоръчаните промени, сред които и връщането на наложителната военна работа. По негови думи, тя е нужна поради геополитическото състояние на България, а от друга поради позитивния резултат върху мъжете и дамите, които ще преминат през казармата. На въпрос за какво той самия не е служил в българската войска, Джамбазки изясни, че е учил право 10 години и не е желал да прекъсва, тъй като следователно мъчно се приключва. „ Не се тормозете, имам всякаква подготовка “, сподели евродепутатът за военните си знания.

Той изясни също, че въвеждането на учебен ценз не опонира на интернационалните конвенции за човешките права. Според него, с цел да прави избрана активност, жителят би трябвало да има дадена подготовка. Джамбазки изясни, че може да се промени наложителният темперамент на гласуването на избори, като се вкарат облекчения – надлежно от локалните и от държавните налози в сходство с характера на вота.

Джамбазки също акцентира, че Вътрешна македонска революционна организация държи да се резервира определението в Конституцията за брака като непринуден съюз сред мъж и жена и да не се разрешават еднополови бракове. Той беше безапелационен, че отношението към този вид бракове, подписани в други в други страни, би трябвало да бъде отрицателно.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР